Ultima oră

Focsaneanca omorita la Roma va fi inmormintata azi

Dan Chiriac
20 dec 2007 928 vizualizări
Trupul neinsufletit al Adelinei Taban a fost adus ieri dimineata in tara. Focsaneanca de 34 de ani a fost ucisa in urma cu zece zile la Roma, de sotul ei, Marian Taban, care nu a suportat ideea ca femeia vrea sa divorteze si sa-si refaca viata.

Dupa intocmirea tuturor actelor necesare pentru repatriere, trupul neinsufletit al Adelinei a fost depus luni dimienata la Roma. Cunoscutii acesteia aflati in capitala Italiei, colegii de munca ai femeii de la Spitalul din Roma si-au laut ramas bun de la tinara care a sfirsit intr-un mod atit de crud. Rudele si cunoscutii isi vor putea lua adio de la Adelina Taban in cursul de astazi, inainte ca aceasta sa fie inmormintata la Cimitirul Nordic din Focsani. Adelina Taban a fost strinsa de git in masina sa de catre sotul care nu putea accepta ca femeia vrea sa-l paraseasca in urma numeroaselor batai aplicate pe fondul consumului de alcool. In urma celor doi a ramas un copil de trei ani, Adrian, care se afla in grija bunicii materne, Stela Lechea, care l-a ingrijit tot timpul pe micut. Marian Taban se afla inchis intr-un penitenciar din capitala Italiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.