Ultima oră

Tara Vrancei a cintat pentru militari

Dan Chiriac
19 dec 2007 528 vizualizări
Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei" a tinut ieri dimineata sa faca o placuta surpriza militarilor de la Brigada 282 Infanterie Mecanizata "Unirea Principatelor" Focsani, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Pe platoul din incinta unitatii, militarii au ascultat timp de un sfert de ora recitalul artistilor de la Tara Vrancei, care au dorit sa arate ce inseamna "Traditiile la romani". Actiunile Brigazii vor continua. Incepind cu orele 13.30, Corul Pastorala, care luna acesta si-a sarbatorit cea de-a 30 aniversare, va sustine un recital pentru militarii din Garnizoana Focani. Din actiunile brigazii nu putea lipsi venirea mosului, care este programata pentru vineri la prinz. Incepind cu orele 12.00, copiii cadrelor vor primi cadouri de la mos. O ora mai tirziu, comandantul unitatii, gen. dr. Catalin Tomescu, va avea o intilnire cu reprezentantii mass-media locale in care va discuta despre realizarile din acest an, dar si despre ceea ce urmeaza sa se intimple anul viitor, atunci cind unul dintre batalioanele unitatii va pleca intr-o noua misiune externa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.