Ultima oră

Mama-natura a scazut numarul tamponarilor

Dan Chiriac
19 dec 2007 567 vizualizări
82 de tamponari s-au produs pe sosele din Vrancea la sfirsitul saptaminii trecute, cele mai multe dintre acestea, 54, avind loc pe strazile poleite din municipiul Focsani.

Marea lor majoritate s-a produs din cauza carosabilului acoperit cu zapada, gheata sau polei. In cursul zilei de luni, situatia a fost una putin mai buna, dar nu pentru ca oamenii primariei ar fi actionat asa cum trebuie pe strazile din oras. Din cauza temperaturilor putin mai ridicate si a traficului intens, gheata si zapada au disparut de pe principalele bulevarde si strazi din Focsani. Astfel, conform datelor oferite de Politia Rutiera, luni s-au produs doar 16 tamponari, soferii avind parte de data aceasta de un crosabil uscat venit insa de la natura si nu de la Primarie. Cu toate ca vremea s-a incalzit, politistii rutieri recomanda soferilor sa circule in continuare cu mare atentie, sa pastreze distanta regulamentara fata de masina din fata, pina la evitarea oricarui pericol si sa foloseasca frina de motor in locul celei obisnuite. Si ieri dimineata ghetusul era elementul predominat pe trotuarele din oras, multi oameni cazind din cauza lunecusului. Si in Piata Unirii gheata concureaza din plin cu cea de pe pantinoarul din parcul central. Doar in fata Palatului Admistrativ, strada e curata si uscata. Din fericire, carosabilul acoperit cu gheata sau polei nu a generat accidente grave de circulatie, nici o persoana neajungind la spital. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.