Ultima oră

Cadouri pentru tripletele gimnaste de la politisti

Dan Chiriac
17 dec 2007 525 vizualizări
Actiunile de binefacere a politistilor vrinceni vor incepe cu oferirea de cadouri pentru tripletele de la CSS Gimnastica Focsani, dar si pentru alti tripleti, cu probleme financiare, din comuna Straoane.

Cele trei gimnaste gemene au participat luna trecuta la emisiunea "Dansez pentru Tine", de la ProTV. Malina, Irina si Alina Postolache au dansat atunci pentru trei gemeni saraci. Gemenele practica gimnastica sub indrumarea profesoarelor din Focsani, dar deocamdata nu pot participa la competitii oficiale pentru ca au doar opt ani, virsta minima pentru intrare in competitie fiind de zece. Copiii politistilor din cadrul IJP Vrancea vor primi cadouri de la Mos Craciun vineri dimineata, la sala mica de la Casa Armatei. Cu aceasta ocazie va avea loc si un concert de colinde. Evenimentul va avea loc la Casa Armatei si a fost organizat la initiativa conducerii inspectoratului si sustinut financiar de Corpul National al Politistilor-Biroul Teritorial Vrancea, Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual-Biroul Teritorial Vrancea si Asociatia Internationala a Politistilor- Regiunea Vrancea. Joi dimineata, copiii de la Scoala Speciala Maicanesti vor primi cadouri din partea politistilor si jandarmilor. Oamenii legii au pregatit pentru micutii cu dizabilitati psihice cadouri pentru a simiti si ei ca se apropie sarbatorile. Dupa un program artistic cu poezii si colinde, fiecare copil in parte va primi din partea mosului dulciuri, suc, imbracaminte si fructe. De asemenea, politistii vor oferi cadouri unei clase de la Scoala Speciala "Elena Doamna". (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.