Ultima oră

Interdictii la Parchet!

Dan Chiriac
17 dec 2007 653 vizualizări
Cei aflati sub influenta alcoolului sau insotiti de animale de companii nu vor mai putea intra in sediul Parchetului Vrancea.

Informatia o puteti afla din afisul lipit pe usa de la intrare si semnat de prim-procurorul Ion Lefter. Mai mult, persoanele care intra sint obligate sa prezinte la poarta cu buletinul de identitate, pasaportul sau legitimatia de serviciu. Betivii au interzis la Parchet. Ne intrebam ce o sa se intimple cu infractorii aflati sub influenta alcoolului care vor fi adusi la cercetari sau pentru prezentarea materialului de urmarire penala. Cu armele nu pot intra decit cei de la politie, jandarmerie sau SRI. Asa ca, persoanele care mai ascund cite un pistol in geanta sau buzunar sint rugate sa le lase acasa sau in masina. Nici animalele nu vor mai avea voie sa viziteze Parchetul, nici macar cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Daca doar acestea sint interdictiile impuse de prim-procuorul Ion Lefter, ne intrebam daca la Pachet se poate veni cu droguri in buzunar sau in poseta cu un cutit sau o bita de bassebal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.