Ultima oră

Radio Dada merge la scoala

Valentin Muscă
15 dec 2007 2562 vizualizări
Cunoscutul radio focsanean implineste astazi sase ani si a intrat la scoala radiourilor profesioniste din Romania.

FM-ul dadaistilor focsaneni este cel mai ascultat radio din orasul Unirii

In noua formula, Radio Dada emite din 15 decembrie 2001, cind fostul Radio Tineret, care emitea din 1993, a devenit de la o zi la alta Radio Dada. De atunci si pina astazi povestea dadaistilor focsaneni a cunoscut o evolutie constanta "Sintem un radio de nisa si ne adresam 24 de ore tuturor iubitorilor de muzica buna, in special rock, pe care o promovam, iar multe din melodiile promovate de Radio Dada au ajuns hit-uri. Asa cum spune si numele, radioul nostru este altceva si cred ca prezenta noastra in peisajul media din Vrancea este una distincta. Cele patru campanii din ultimul an au aratat ca sintem prezenti in viata vincenilor. De la campania de intrajutoare inceputa acum un an, la «Focsani-parfum de epoca», «Pe poteci vrincene» si la cea mai recenta campanie, «Vrinceni pe drumul strainatatii» am incercat sa fim alaturi de vrinceni. Pentru 2008 le pregatim ascultatorilor nostri noi campanii, prin care ne dorim sa fim permanent in intimpinarea problemelor acestora", ne-a spus Mihaela Vladescu, redactor sef al celui mai cunoscut FM vrincean. Desi site-ul radioului este usor depasit, acesta este totusi o serioasa carte de vizita pentru mina de inimosi din str. 1 Decembrie 1918, care fac dovada ca in acest oras al furaciunilor si mediocritatii, un radio poate face mai mult decit un simplu buletin de stiri. Din acest punct de vedere, Radio Dada a ajuns la virsta maturitatii, iar emisiunile sale educative sint asculatate atit de focsanenii iubitori de Focsanii interbelic, dar si de tinara generatie care vrea sa descopere orasul de altadata. Radio Dada se asculta, dar se si citeste. Cei care vor sa uite de mizeria din jur pot sa asculte sau sa citeasca povestile orasului din vremea cind hotii erau la puscarie, nebunii la balamuc si nu in fruntea institutiilor importante ale judetului. Celor care ne aduc povestile si muzica buna in fiecare zi, adica Mihaela Vladescu, Claudia Talamba, Anicuta Budisteanu, Doina Boboc, Aurelian Ivan, Merlin, Luminita Cosoreanu, Aura Buharu, Catalin Calet, Adi Valentin, Dan Bajenaru, Elena Burdusel, Florin Ghimpu si lui Traian Cosoreanu, le uram La Multi Ani si sa-i vedem in aceeasi formula si cind or sa mearga la Colegiu! (Valentin MUSCA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.