Ultima oră

Comisarul Costel Mihordea, noul sef de la Criminalistica

Dan Chiriac
15 dec 2007 2191 vizualizări
Comisarul Costel Mihordea este de ieri noul sef al Serviciului de Criminalistica din cadrul IJP Vrancea de care ar trebui sa se teama toti infractorii.

Postul a ramas vacant in urma pensionarii comisarului sef Nicolae Gurbet, iar locul acestuia in fruntea serviciului a fost ocupat ca interimar tot de comisarul Costel Mihordea, ofiter specialist 1. Concursul pentru ocuparea functiei a avut loc ieri la sediul IPJ Vrancea, Costel Mihordea obtinind nota mai mare decit comisarul Tudorel Popescu si subcomisarul Mirel Cioruta, contracandidatii sai. "In urma sustinerii probelor eliminatorii, respectiv cunostinte IT si limba straina, a probei scrise si a interviului, concursul a fost promovat de catre comisarul Mihordea Costel care, pina la aceasta data, a detinut functia de sef al Biroului de Investigatii tehnico-stiintifice a locului faptei din cadrul IPJ Vrancea", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei. Notele obtinute de candidati la concursul de ieri au fost 9,15 - Mihordea, 8,62 - Cioruta si 8,15- Popescu. Colegii din IJP Vrancea s-ar fi asteptat sa preia functia comisarul Tudorel Popescu de la Serviciul de Ordine Publica, dat fiind ca a mai lucrat in trecut in acest serviciu, cu rezultate bune, insa se pare ca astrele au dorit altfel. Totusi, comisarul Costel Mihordea este vazut ca fiind cel mai experimentat dintre toti cei care au rivnit la aceasta functie. Un alt fost sef de serviciu, comisarul sef Vasile Voinea, de la Serviciul Politiei Rutiere, a iesit la pensie dupa o cariera indelungata in Politie. Printre altele, in ultimii ani, Vasile Voinea a indeplinit functia de sef interimar al Serviciului Politiei Rutiere, de la demiterea comisarului sef Viorel Gheorghe si pina la preluarea functiei de catre subcomisarul Daniel Fatu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.