Ultima oră

A donat o mie de carti bibliotecii

Iulia Crețu
13 dec 2007 609 vizualizări
Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu" din Focsani a beneficiat in ultima saptamina de una dintre cele mai consistente donatii de carte. 1.000 de exemplare vor ajunge in rafturile institutiei, iar o parte din volume vor fi destinate programului "Carti de luat acasa" destinat imbogatirii bibliotecilor persoanle ale utilizatorilor fideli.

"Am primit 300 de exemplare de la o donatoare din Focsani care a mai adus acum citeva zile 500 de carti pentru Biblioteca. In total, Mirela Pislaru ne-a adus aproape o mie de exemplare, fiind cea mai importanta donatie de pina acum. Este vorba de beletristica, literatura clasica sau critica literara", ne-a declarat Anamaria Catanoiu, purtator de cuvint in cadrul Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu". Deja prima donatie a plecat spre sectiile institutiei. Titlurile cele mai cerute au fost selectate, va urma o a doua triere a cartilor primite ulterior, iar ce va ramine va merge la programul "Carti de luat acasa". O parte din donatie se va indrepta si catre bibliotecile comunale. In total, in rafturile Bibliotecii sint inregistrate in jur de 200 de mii de exemplare, cele mai multe putind fi rasfoite de cititori. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.