Ultima oră

Un nou mers al trenurilor, de duminica

Camelia Stănilă
8 dec 2007 669 vizualizări
La sfirsitul acestei saptamini, pe 9 decembrie, compania CFR Calatori va introduce un nou mers al trenurilor, ca in fiecare an, de altfel.

Calatorii pot obtine legitimatii de calatorie cu anticipatie pentru trenurile din noul plan de mers

Pentru a evita problemele legate de schimbarea planului de mers pe calea ferata, calatorii au putut obtine legitimatii cu anticipatie inca de pe 1 decembrie. In noul program de circulatie al trenurilor au fost introduse si o serie de modificari. De duminica, rapidele 551 Bucuresti N- Suceava N si 552 Suceava N- Bucuresti N vor opri si in statia Adjud, ora de sosire fiind 9.33 in primul caz si 7.49 in cel de-al doilea. De asemenea, s-au introdus in circulatie trenurile personale P 6586/6587 Tecuci (pl. 16.33) - Marasesti (sos. 17.00 - pl. 18.00) si P 6588/6589 Panciu (pl. 18.12) - Marasesti (sos. 18.37, pl. 18.39) - Tecuci (sos. 19.05), ce au opriri in toate statiile si haltele de pe traseu. O serie de trenuri au fost repuse in circulatie in zilele de duminica ale fiecarei saptamini, cum e cazul personalelor pe distantele Galati - Marasesti, dar si al celor de pe relatiile Galati - Buzau, Tecuci- Faurei si retur. Cu ordin special, in functie de solicitari, vor circula si Acc 11560/ 11569 Galati - barbosi - Tecuci - Marasesti (9.54) - Adjud (10.20) - Bacau, Acc 11562/11563 Bacau - Adjud (17.14) - Marasesti (17.40) - Tecuci- Galati, alaturi de alte doua rapide pe relatia Galati- Bucuresti si retur. Legitimatiile de calatorie pot fi obtinute in orice zi a saptaminii si la orice ora, cu o anticipatie de pina la 30 de zile, pentru oricare tren care circula pe teritoriul Romaniei si pentru orice statie din tara. Statiile din Gugesti, Focsani, Marasesti si Adjud pot oferi acest serviciu, pentru evitarea situatiilor in care calatorii se urca fara legitimatie de transport din statiile, haltele si punctele de oprire unde nu exista case de bilete. De asemenea, pentru biletele dus-intors se obtine o reducere de 10%, atit la trenurile de persoane, cit si la cele accelerate, rapide sau intercity, cu o valabilitate pina in a 20-a zi de la emitere, cu conditia efectuarii calatoriei pe aceeasi ruta sau pe o ruta mai scurta. Bilete dus-intors se pot obtine Focsani, Marasesti, Adjud pentru orice statie. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.