Ultima oră

Tilhari picati in mina politistilor

Dan Chiriac
7 dec 2007 948 vizualizări
Mai multi tineri care au comis tilharii pe raza judetului au cazut in plasa politistilor. In cursul zilei de ieri, politistii Biroului de Investigatii Criminale de la Politia Municiupului Focsani, in urma unei actiuni, i-au identificat pe Petrica Deseaga, 19 ani si Aurel D., 16 ani, ambii din comuna Vinatori

Politistii i-au depistat ieri pe autorii unor tilharii inregistrate initial cu autor necunoscut

Cei doi sint suspectati ca in seara zilei de 1 noiembrie, dupa ce au acostat un minor in virsta de 12 ani, din comuna Suraia, prin amenintari si violenta l-au deposedat de un telefon mobil in valoare de 300 lei. Cauza a fost inregistrata initial cu autor necunoscut. Politistii l-au depistat si pe Dragos I., 16 ani, din Vinatori. Tinarul este banuit ca, impreuna cu un alt minor din localitate, Nicusor I., 15 ani, in perioada 17-28 noiembrie, prin smulgere, a sustras telefoanele mobile de la doua persoane, fapte comise in Focsani si inregistrate initial tot cu autor necunoscut. Si politistii Serviciului Transporturi Feroviare au depistat principalii suspecti in cazul unei infractiuni de tilharie, din noaptea de 3-4 decembrie, comisa in statia CFR Adjud. Astfel, Gheorghe D., 14 ani, Filim P., 15 ani, Toader Dobrescu, 18 ani, Adina P., 17 ani si Bogdan J., 17 ani, toti din municipiul Adjud, sint acuzati ca prin amenintari si violenta l-au deposedat de telefonul mobil pe un calator aflat in tranzit. Telefonul, in valoare de 300 lei, a fost recuperat si predat partii vatamate. Toti cei acuzati de tilharie sint cercetati in stare de libertate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.