Ultima oră

Panciu: Necunoscut gasit mort

Ziarul de Vrancea
6 dec 2007 1111 vizualizări
Politistii si procurorii vrinceni cerceteaza imprejurarile in care un barbat a decedat ieri dimineata la Panciu. Trupul necunoscutului a fost gasit pe un trotuar din cartierul Satu Nou

La fata locului s-a deplasat echipa operativa de la Politia Panciu care a constatat decesul barbatului si a declansat cercetarile. Cadrele medicale ale serviciului de ambulanta Panciu au stabilit ca decesul a survenit in dimineata zilei de ieri, cauzele probabile fiind socul hipotermic si stop cardiac. Cadavrul a fost

transportat la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei, iar cercetarile continua in vederea stabilirii identitatii barbatului. "Barbatul a fost gasit decedat pe strada, iar conditiile in care a decedat nu le cunoastem. Este o moarte suspecta si asteptam rezultatele medico-legale pentru a vedea cauzele mortii", a spus Ion Lefter, prim-procurorul Parchetului Vrancea. Moartea barbatului vine la doar o zi dupa ce un alt barbat din Panciu, Ion Balan, a fost ucis cu sase lovituri de cutit. Politistii continua cercetarile pentru identificarea autorului. (D. CHIRIAC)


La judecata dupa ce a batut un politist


Un barbat din comuna Nereju va ajunge in fata instantei de judecata dupa ce a batut un politist. In timpul anchetei s-a stabilit ca pe 13 iulie, Petre Milcoveanu, 53 ani, i-a amenintat pe agentii de politie Fanica Hirnea si Alexandru Ipate si le-a spus ca le da foc. Mai mult, barbatul l-a lovit pe Ipate cu un par in zona umarului.Totodata, agresorul va fi judecat si pentru ca, pe 19 si 20 iunie, a provocat scandal pe ulitele satului, amenintindu-i pe vecini cu o coasa. Tot ieri, procurorii l-au trimis in judecata pe Marian

Bordeanu, 27 ani, din Andreiasu, acuzat ca pe 11 iulie l-a lovit cu pumnii pe George Plisc, care a necesitat 30 de zile de ingrijiri medicale. Agresorul a declarat in fata anchetatorilor ca totul s-a intimplat deoarece victima a vrut sa-l desparta de sotia sa. Tot in fata instantei va ajunge si Tudorel Nicodin, 35 ani, din Cotesti, care pe 8 septembrie a lovit un Audi parcat regulamentar, in timp ce se afla la volanul unei Dacii. Barbatul nu poseda permis de conducere si avea o alcoolemie de 1,30 grame la mie. (D.

CHIRIAC)


Valea Sarii: Omorit de caruta


Un barbat din comuna Valea Sarii a murit dupa ce a fost accidentat de propria caruta. Politisti spun ca Iogen Pintea, 39 ani, in timp ce se deplasa cu caruta incarcata cu lemne, a cazut, iar atelajul s-a rasturnat peste el. (D. C.)


Dosarul "Chinde vs. Prefectura", la contencios


Sectia de contencios a Tribunalului Vrancea a inregistrat dosarul dintre Marian Chinde, fostul consilier pe problemele romilor, si Institutia Prefectului. Judecarea efectiva va debuta in viitorul apropiat, Chinde solicitind instantei anularea deciziei prin care a fost concediat de catre prefectul Dragos Mircea. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.