Ultima oră

CAS a reziliat contractul cu Mara Farm

Cristina Palade
6 dec 2007 853 vizualizări
Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) a reziliat, marti, contractul cu farmacia Mara Farm. Rezilierea contractului cu farmacia in cauza a venit ca urmare a unui control efectuat in urma cu doua saptamini de corpul de audit al CAS, motivul principal fiind ca farmacia nu avea autorizatie de functionare si nici nu respecta programul de lucru.

Aceasta este prima farmacie din acest an cu care banca sistemului sanitar reziliaza un contract

Obiectivul principal al acestui control a fost urmarirea modului de respectare a conditiilor si criteriilor existente, dar si clauzele contractuale incheiate la inceputul anului intre farmacie si banca sistemului sanitar. "In ultimele doua saptamini am efectuat actiuni de contol la furnizorii de servicii farmaceutice din judet. La farmacia Mara Farm am efectuat un control inopinat, tematica urmarita fiind verificarea standardelor de organizare, existenta autorizatiei de functionare emisa de Ministerul Sanatatii Publice si respectarea programului de lucru", ne-a declarat Mihai Copaci, presedintele CAS. In urma controlului, echipa CAS s-a deplasat la sediul farmaciei din Bulevardul Marasesti, numarul 4A, unde a constatat inexistenta vreunei farmacii. "Ca urmare a unei adrese inregistrata la registratura CAS prin care farmacia si-a schimbat sediul din Bulevardul Marasesti, numarul 4A, in strada Cuza Voda, numarul 16, echipa de control s-a deplasat si la acesta adresa, dar a constatat ca farmacia nu functiona. Ca urmare a faptului ca farmacia nu avea autorizatie de functionare si nu respecta programul de lucru, CAS a decis, ca incepind cu data de 4 decembrie sa rezilieze contractul dintre Mara Farm si Casa", ne-a declarat Mihai Copaci. Potrivit presedintelui CAS, Mara Farm este prima farmacie din acest an cu care banca sistemului sanitar reziliaza un contract. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.