Ultima oră

Batut din cauza muzicii

Cristina Palade
30 nov 2007 723 vizualizări
Un barbat de 50 de ani din Slobozia Ciorasti a fost batut de vecinul sau din cauza muzicii pe care o asculta cu volumul la maximum

In urma altercatiei dintre cei doi vecini, Dumitru Lungu a ajuns la Spitalul Judetean cu multiple contuzii. Barbatul a mers miercuri seara la vecinul sau, Daniel Bantas, in virsta de 37 de ani, pentru a-i cere doua tigari imprumut. Agresorul a iesit in curte si pe fondul unui conflict mai vechi, deoarece in timpul zilei ii solicitase in repetate rinduri vecinului sa dea muzica mai incet, l-a luat pe acesta la bataie. "Mi-a dat cu ceva tare in spate, nu stiu ce a fost, dar am cazut la pamint. Dupa ce am cazut, el a continuat sa-mi dea cu picioarele si pumnii. Vazind ca nu ma mai ridic de jos, a fugit", ne-a declarat Dumitru de pe patul de spital. Sotia, inspaimintata ca sotul ei nu mai vine acasa, a mers dupa Dumitru si l-a gasit plin de singe si culcat la pamint. Aceasta a sunat imediat la postul de politie din comuna si odata cu aceasta, la locul faptei a venit si o ambulanta, care a dus barbatul direct la sectia de Primiri Urgente a Spitalului Judetean. Dupa ce a primit si primele ingrijiri medicale, barbatul a fost internat la sectia de ortopedie. "Dumitru Lungu, de 50 de ani, a ajuns la spital cu traumatism cranio facial, contuzie piramida nazala si toracica. In urma analizelor, barbatul a fost internat la sectia de ortopedie a spitalului", ne-a declarat Oana Racu, purtatorul de cuvint al Spiatalului Judetean. Dupa ce va iesi din spital barbatul este hotarit sa-l dea in judecata pe vecinul sau. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.