Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
29 nov 2007 605 vizualizări
Politistii vrinceni au reusit o noua captura de brazi, dupa ceea de la sfirsitul saptaminii trecute. Politistii spun ca luni seara, in urma efectuarii unor controale in trafic pe linie silvica, politistii din Racoasa au oprit pentru control o autoutilitara care transporta pomi de Craciun

Racoasa: Brazi confiscati


Intrucit, din verificari, s-a constatat ca brazii erau transportati fara forme legale, soferul, Aurelian Dudu, din comuna Nereju, a fost sanctionat contraventional, iar brazii au fost predati Ocolului Silvic Panciu. Valoarea pomilor era de 1.200 lei. (D. C.)


Vidra: Fugite de acasa


Doua adolescente din Vidra sint cautate de politisti dupa ce au plecat de acasa cu multi bani si imbracate sic! Politistii spun ca Lacarmioara Macovei, 16 ani si Marieta Calinciuc, 14 ani, ambele din satul Viisoara, au plecat la 17 noiembrie de la domiciliul bunicilor unde locuiau si nu s-au mai intors. Cercetarile sint continuate sub coordonarea politistilor de la Compartimentul Urmariti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale. (D. C.)


Accident cu sofer baut si fara permis


Procurorii l-au trimis ieri in judecata pe focsaneanul Adrian Bounegru, 35 ani, pentru faptul ca a condus o masina cu imbibatie alcoolica de 0,80/l alcool pur in singe, avea permisul suspendat, dar si pentru vatamare corporala din culpa. In urma anchetei s-a stabilit ca, pe 16 august, acuzatul se afla la volanul unei Dacii pe str. Piata Garii, cind a vazut o masina de politie. Speriat de faptul ca va fi prins baut, Adrian Bounegru a accelerat, insa dupa numai trei metri a pierdut controlul volanului, a urcat pe trotuar, a lovit-o pe Valerica Gheorghiu, care mergea pe trotuar, doua vitrine frigorifice din fata unui magazin si un autoturism VW apartinind proprietarului, dupa care s-a oprit intr-un indicator. Femeia a avut nevoie de 16-18 zile de ingrijiri medicale, iar proprietarul autoturismului s-a constituit in parte civila cu suma de 5808 lei. In timpul anchetei s-a stabilit ca soferul avea permisul suspendat din 9 iunie, tot din cauza consumului de baturi alcoolice. (M. B.)


Judecat pentru ca si-a lovit sotia


Procurorii l-au trimis ieri in judecata pe Andronic Tudorache, 71 ani, din Tulnici pentru ca si-a lovit sotia, femeia suferind leziuni pentru care a avut nevoie de 14-16 zile de ingrijiri medicale. Maria Tudorache a depus plingere ca pe 6 august a fost lovita de sotul ei. Anchetatorii au stabilit ca femeia nu mai locuia cu agresorul din 6 iunie deoarece nu mai putea convietui cu el, motiv pentru care a deschis a deschis actiune de divort si s-a mutat la fiul ei, Aurica Tudorache, din Paulesti. In ziua incidentului, Andronic Tudorache a mers la Paulesti sa se intilneasca cu Vasilica Tudorache, nu l-a gasit acasa si s-a intors la Tulnici. Pe drum, acesta s-a intilnit cu sotia sa, in punctul Dealul Morii, pe care a lovit-o de mai multe ori. (M. B.)


Accidentele discutate la politie


Astazi dimineata, la sediul politiei vrincene, va avea loc o noua intilnire in cadrul programul partenerial "Stop accidentelor rutiere - Viata are prioritate!". Intilnirea va avea loc in sala de sedinte de la IJP si va reuni sefii institutiilor implicate in acest proiect, dar si investitori privati care pot oferi sustinerea necesara reducerii numarului de accidente rutiere de pe sosele din judet. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.