Ultima oră

Mini-Stiri

Dan Chiriac
28 nov 2007 692 vizualizări
Muncitorii care lucrau la podul de cale ferata ce trece prin apropierea comunei Dumbraveni au avut parte de o descoperire mai putin obisnuita.

Proiectil linga calea ferata

Linga sine a fost gasit un proiectil explozibil, care provenea din timpul razboiului. Lucratorii au anuntat Politia, care la rindul sau a chemat pirotehnistii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Protectia Civila s-a deplasat la fata locului si a ridicat munitia, care putea reprezenta un pericol daca era minuita necorespunzator. Tot ieri, pirotehnistii au ridicat un proiectil explozibil de calibrul 76 de milimetri, care a fost gasit de un cetatean din Maicanesti pe un teren de la marginea satului. (D. C.)


Vrinceni trimisi in judecata


Procurorii vrinceni au finalizat ieri mai multe rechizitorii si au trimis in judecata mai multi vrinceni acuzati de comiterea de infractiuni.Viorel Celnic, 18 ani, din Focsani va ajunge in fata instantei dupa ce a comis o tilharie. In timpul anchetei s-a stabilit ca, pe 6 martie, acesta l-a deposedat prin violenta pe Dan Acatrinei de un scuter. Intr-un alt dosar, Dumitru Mihaila, 45 ani, din Buzau, este acuzat ca a condus, pe data de 20 septembrie, un autoturism, la Jaristea, desi avea permisul de conducere suspendat. Aflat deja in Penitenciarul Focsani, Nicolae Mirea, 48 ani, din satul Caiata, va fi judecat si pentru faptul ca in 17 rinduri a taiat arbori din padurea Ocolului Silvic Gugesti, prejudiciul creeat fiind de 2.500 lei. (D. C.)


Panciu: Lovita de vecin


O femeie din Panciu a fost batuta de vecinul sau. Politistii spun ca Maria Albu, 66 ani, a fost lovita in zona fetei de Nicu Bratu, vecinul sau. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean pentru ingrijiri medicale. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care a fost comisa agresiunea. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.