Ultima oră

Retea de internet la Nistoresti

Iulia Crețu
28 nov 2007 645 vizualizări
Internetul si conectarea comunitatilor on-line la realitatile mondiale ajunge incet-incet si in cele mai greu accesibile localitati din Vrancea.

Legatura cu cei de la Nistoresti s-ar putea tine cit mai comod printr-un simplu click pe net, dat fiind ca drumul pina la munte este destul de anevoios si in unele locuri inca mai pastreaza ramasitele inundatiilor din 2005. Potrivit reprezentantilor comunei, aproape 80% din drumul care strabate localitatea si face legatura cu Naruja si Vidra a fost afectat grav de furia apelor dezlantuite in urma cu doi ani. Intre timp, se lucreaza la reabilitarea lui si la regularizarea albiei riului Putna. De asemenea, comuna Nistoresti a cistigat un proiect cu Ministerul Comunicatiilor, "Economia bazata pe cunoastere", un program care presupune puncte de acces public la internet. "La acest proiect vor fi implicate biblioteca, primaria, dar si cele doua scoli. Deja avem aduse calculatoare si accesorii performante pentru copii, dar si pentru adulti. Proiectul cistigat de noi este destinat comunitatilor rurale, acolo unde informatia ajunge mai greu", ne-a declarat Stan Lazar, secretarul comunei Nistoresti. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.