Ultima oră

Politist implicat intr-un accident

Dan Chiriac
27 nov 2007 763 vizualizări
sicanele dintre un politist si un tinar din Cimpineanca s-au incheiat prost pentru omul legii u politistul a ajuns la spital cu mina rupta

Agentul Marius Silviu Constantin, de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IJP Vrancea, a fost implicat intr-un accident de circulatie produs duminica seara. Politistii spun ca din primele verificari a rezultat ca agentul Marius Silviu Constantin, 27 ani, in timp ce se afla pe un motoscuter marca Honda, a fost acrosat de o Dacia 1.300, condusa de Ionut Balalban, 25 ani, din Cimpineanca. In urma impactului, politistul s-a ales cu o fractura de brat. "Din primele cercetari se pare ca cei doi conducatori de vehicule s-au sicanat pe sosea si s-au depasit reciproc. Se pare ca inainte de momentul impactului, Dacia facea «S-uri» pe sosea. La fata locului s-au gasit doua urme de frinare, dar deocamdata se fac cercetari pentru a se stabili gradul de vinovatie a celor implicati. Conducatorul Daciei nu consumase alcool inainte de a se urca la volan, in timp ce politistul a refuzat sa sufle in alcooltest, preferind sa dea probe de singe", a spus inspectorul principal Adrian Ciuperca, de la Biroul de Siguranta Rutiera in Mediul Urban. Conducatorul masinii Dacia spune ca politistii incearca sa dea vina pe el pentru cele intimplate. "Veneam dinspre Cimpineanca si m-a depasit motoscuterul cu doua persoane. Au inceput sa calce frina in fata mea si sa mearga in zig zag. Apoi i-am ajuns din urma si am incercat sa-i depasim. Am reusit, pe la Vilcele, dar ei ne-au depasit iar si ne-au facut semn sa oprim. Unul dintre cei aflati pe motoscuter a gesticulat inspre mine ca arunca cu casca de protectie, moment in care am accelerat si motoscuterul m-a lovit in aripa. Abia dupa aceea am aflat ca cei doi erau vecini cu unchiul meu, la care am fost in vizita. Politistul mirosea a bautura, cred ca bause ceva alcool", spune Ionut Balaban. Politistii vor fi nevoiti cel mai probabil sa faca si expertize in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.