Ultima oră

Ioana Basescu se joaca de-a notarul la Paunesti

Ana-Maria Cantia
23 nov 2007 924 vizualizări
Fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, care are teoretic un cabinet notarial deschis in localitatea Paunesti, pare sa se joace de-a notarul public.

Ioana Basescu face acest lucru cu oamenii care au asteptat-o cu bucurie de un an de zile si care mai spera totusi ca nu vor mai bate drumul pina la Adjud pentru orice tip de autentificare. Paunestenii inca mai asteapta, pentru ca oricum, pina ce "notarita" se va hotari ce face, nu au decit o solutie, sa mearga in continuare la Adjud si sa-si rezolve problemele. Din punct de vedere juridic, in localitate exista deja un notariat si deci nu poate fi pusa in discutie ipoteza crearii unui al doilea. Ce ramine de facut in conditiile in care acest notariat nu exista decit cu numele? Surse din Camera Notarilor Publici, din care face parte si Ioana Basescu, spun ca odrasla prezidentiala nu intentioneaza sa vina sa lucreze efectiv la Paunesti. "In cursul zilei de ieri, Ioana Basescu si-a trimis soferul la Paunesti. Omul a stat 15 minute in localitate si a plecat", ne-a declarat un localnic. "Oare pregateste sosirea doamnei notar?", se intrebau si alti oameni prin centrul comunei. Se prea poate dat fiind ca incepind de aseara localnicii au observat ca s-a facut focul in cladire. "A venit doar soferul, care a stat aproximativ un sfert de ora, pe doamna nu am vazut-o", ne-a declarat si viceprimarul comunei, Dorel Novac. Oricum fiica cea mare a presedintelui are o sursa importanta de cistig la Bucuresti, mai exact un magazin situat la parterul unui hotel de patru stele, unde se comercializeaza trabucuri de lux. (Ana-Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.