Ultima oră

Impuscaturi la night-clubul Aristocrat

Radu Tomescu
23 nov 2007 5356 vizualizări
Clientii unui night-club din Focsani au fost nemultumiti de faptul ca au fost incarcati la nota de plata fara sa beneficieze si de serviciile dansatoarelor u acestia au lovit personalul localului, printre care si o animatoare, si au distrus masina patronului u unul dintre clientii a tras cu un pistol, cel mai probabil cu bile de cauciuc

Mai multi barbati bauti au facut un scandal monstru intr-un club de noapte din Focsani, trei dintre participanti, printre care si o animatoare a localului, ajungind la spital dupa ce au fost impuscati. Potrivit Politiei, incidentul s-a produs ieri dimineata, in jurul orelor 05,00, intre mai multi vrinceni si trei bucuresteni care vroiau se pare mai mult decit companie de la stripteuzele din localul Aristocrat. Totul a pornit dupa ce clientii night-clubului au considerat ca angajatii au incarcat nota de plata. "Conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool si al unor neintelegeri dintre bucuresteni si personalul de ordine al localului, iar in urma acestuia trei persoane au fost ranite usor. Este vorba despre barmanul Alin Mocanu, 18 ani, din comuna Reghiu (fratele patronului), care a fost impuscat in spate, Maricel Cicu, 37 ani, din Pufesti, agent de ordine la o firma de paza, si Magda Olaru, 22 ani, animatoare, de loc din comuna bacauana Tatarasti. Acestia au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale, insa nimeni nu a ramas internat. In altercatie a fost folosita o arma neletala, posibil un pistol cu bile", se arata intr-o nota de presa a Politiei.


Scandalul a dat pe afara ...


In urma scandalului, in local au fost distruse mai multe bunuri, printre care mese si scaune, precum si autoturismul patronului, omul de afaceri Stelian Mocanu. Daca scandalul din interior a fost vazut doar de cei aflati acolo, momentul distrugerii masinii a fost vazut si de vecini. Vecinii night-clubului povestesc ca au trait momente tensionate, cind au vazut incidentul produs in plina strada. "Eram in curte si cind am auzit focurile de arma m-am ascuns dupa gard. Desi era mult zgomot, nici un alt vecin nu a avut curajul sa iasa. Am vazut mai multi barbati agitati, aflati intr-o masina cu numere de Italia, si doi venind din partea opusa. Unul dintre ei a tras mai multe focuri in directia parbrizului masinii cu numere de Italia. Nemaiputind sa-si continue drumul, cei din autoturism au coborit si au luat-o la fuga dupa atacatori", ne-a spus unul dintre locatarii imobilelor din apropierea clubului. Cercetarile Politiei au relevat ca arma a fost folosita de Eusebiu Statache (fost Stelescu), 41 ani, din Garoafa, client al clubului, care nu are certificat de detinator pentru arma, tot el fiind si cel care a provocat scandalul. Politistii focsaneni au aplanat conflictul in zorii zilei, noua dintre clientii localului fiind luati la Politie pentru cercetari. Politistii au sanctionat doi dintre scandalagii pentru tulburarea ordinii publice. Este vorba de Eusediu Statache si Soare Ferdinand, 38 ani, din Focsani, personaj cunoscut ca facind parte din lumea interlopa. Dupa cum ne-a declarat comisarul Mariana Apostol, purtator de cuvint al IJP Vrancea, cercetarile continua pentru clarificarea tuturor imprejurarilor in care a avut loc incidentul. De precizat ca localul cu pricina este frecventat de barbati din mai multe judete ale Moldovei, iar accesul in incinta se face pe baza de cod doar dupa ce clientul primeste acceptul unui angajat. Potrivit reclamei afisate la intrare, animatoarele sint protagonistele unor show-uri sub dus si joaca, printre altele, roluri de politiste si asistente medicale. (Radu TOMESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.