Ultima oră

Turul Vrancei

Iulia Crețu
22 nov 2007 558 vizualizări
Birourile electorale judetene pentru alegeri si referendum au fost dotate cu un grup electrogen pentru a le asigura alimentarea cu energie electrica in eventualitatea in care ar aparea o defectiune la reteaua electrica.

BEJ-urile au grup electrogen


BEJ-urile isi desfasoara activitatea in sediul Directiei Generale Finantelor Publice Vrancea, la etajul 1. Din cele 660 de votare din judet, 274 sint dotate cu posturi telefonice fixe, asigurate de Romtelocom, iar 386 au telefoane mobile cu cartela. Patru sectii de votare au fost selectate pentru efectuarea de

sondaje la urne la nivel national, pentru a se estima prezenta si rezultatul votului si al referendumului. Buletinele de vot vor fi distribuite simbata, de la primele ore ale diminetii. Pentru o mai mare operativitate, primarii le vor lua odata si pe cele pentru referendum, si pe cele pentru alegeri. (M. B.)


Cu ochii pe sectiile de votare


Inspectoratul de Jandarmi Judetean isi mobilizeaza efectivele la alegerile de duminica, pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European si la Referendumul national pentru introducerea votului uninominal. 60 de sectii de vot din opt localitati vor fi atent monitorizate de oamenii in uniforma pentru a se preintimpina evenimente neplacute. "Jandarmii au asigurat si asigura paza transportului buletinelor de vot in judet si la locul de depozitare al acestora, pina in momentul distibuirii catre sectiile de votare. Jandarmii vor asigura paza si ordinea la 60 de sectii de votare, in Focsani, Adjud, Odobesti, Marasesti, Panciu, Fitionesti, Movilita si Soveja", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei nostre de Inspectoratul de Jandarmi Vrancea. De asemenea, pentru a preveni orice neplacere, va fi constituita o rezerva de interventie in caz de nevoie. (I. C.)


Paunesti: Ajutor de incalzire pentru un sfert de comuna


Primaria Paunesti a rezolvat pina in acest moment cazul a 1.211 familii care au depus cerere pentru ajutor de incalzire pe baza de lemne de foc. In aceasta luna, inca 150 de cereri au ajuns la primul gospodar al comunei. Potrivit declaratiilor asistentului social din Paunesti, Gheorghe Novac, oamenii care se incadreaza in prevederile legale pot veni la Primarie de la inceputul lunii viitoare. "Oamenii inca mai pot depune cereri. Acum noi sintem ceva mai ocupati cu alegerile, dar dupa 1 decembrie ii asteptam. Din peste 2.000 de familii care se incadreaza in prevederi, in jur de 1.500 au primit ajutor", ne-a declarat Gheoreghe Novac. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.