Ultima oră

Copil fugit din centrul de plasament de la Paunesti

Ziarul de Vrancea
21 nov 2007 1505 vizualizări
Un minor de 12 ani este cautat de politisti dupa ce a plecat fara permisiune dintr-un centru de plasament din comuna Paunesti.

Politistii spun ca luni, in jurul orelor 20.00, au fost sesizati despre faptul ca din centrul de plasament a disparut Victoras-Minel Pricopie, in virsta de 12 ani. Acesta a fost vazut in cursul dupa-amiezii pe raza comunei Paunesti, iar din primele verificari a rezultat ca pe timpul cit a fost internat la Centrul de Plasament Panciu fugea periodic, lipsind perioade indelungate de timp. Copilul este in clasa a patra la Scoala Bostanesti, iar luni, dupa ce a terminat orele de curs, nu s-a mai intors in centru. Educatorii nu-si explica gestul acestuia, cu atit mai mult cu cit copilul era un caracter introvertit. Desi baiatul se afla de doar doua luni in Paunesti, educatorii spun ca nu s-au gindit o clipa ca acesta nu s-ar mai intoarce de la scoala. "Este un copil mai inchis in el, nu ne-a dat nimic de banuit, pur si simplu, ne-am trezit fara el", ne-a delarat Victorita Calin, referent educator in cadrul Centrului de Plasament. Personalul a fost asigurat de colegii baiatului, ca acesta se afla in localitate. "Copilul a fost vazut in Paunesti, e doar o chestiune de timp pina va fi prins de Politie", a adaugat referentul Calin. Semnalmentele acestuia sint: inaltime 1,20 m, fata ovala, constitutie atletica. La data disparitiei era imbracat in costum de elev, ghete si fis, toate de culoare neagra. Cei care pot da relatii despre Victoras-Minel Pricopie sint rugati sa sune la numarul de urgenta 112 sau sa anunte cea mai apropiata sectie de politie. In Centrul de Plasament de la Paunesti sint ingrijiti 15 copii cu probleme sociale in familie. (A. M. CANTIA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.