Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
21 nov 2007 606 vizualizări
Organizatie preocupata in mod constant de corectitudinea desfasurarii procesului electoral si de imbunatatirea legislatiei in domeniu,

Campania "Go-to-vote"

Asociatia Pro Democratia se va implica si anul acesta in procesul de observare a modului de esfasurare a alegerilor pentru Parlamentul European. Totodata, APD Club Focsani deruleaza in prezent campania "Go-to-vote", care isi propune stimularea participarii cetatenilor la vot la alegerile din 25

noiembrie. In acest sens Clubul APD organizeaza astazi o conferinta de presa in care va prezenta stadiul campaniei "Mergi la vot" si felul in care organizatia si-a propus sa determine cetatenii sa vina la urne duminica aceasta. Prezenta obervatorilor APD in sectiile de votare, precum si a cetatenilor la urnele de vot este cu atit mai importanta cu cit Biroul Electoral Central refuza sa sporeasca masurile de siguranta impotriva fraudarii alegerilor cu urna mobila. (D. G.)


Procurorul Mihaila vrea sa promoveze


Paul Mihaila, procurorul care l-a trimis in judecata pe primarul suspendat al comunei Mera, Gheorghe Sararu, incearca promovarea la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea. In acest sens, dosarul sau a fost admis, in cadrul primei faze a concursului de promovare in functii de executie. Pe 9 decembrie va avea loc urmatoarea etapa, urmind ca peste o saptamina sa fie afisate rezultatele. Mihaila activeaza acum la Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani, el fiind si purtator de cuvint. (Cristi IRIMIA)



Paunesti: Ajutor de incalzire pentru un sfert de comuna


Primaria Paunesti a rezolvat pina in acest moment cazul a 1.211 familii care au depus cerere pentru ajutor de incalzire pe baza de lemne de foc. In aceasta luna, inca 150 de cereri au ajuns la primul gospodar al comunei. Potrivit declaratiilor asistentului social din Paunesti, Gheorghe Novac, oamenii care se incadreaza in prevederile legale pot veni la Primarie de la inceputul lunii viitoare. "Oamenii inca mai pot depune cereri. Acum noi sintem ceva mai ocupati cu alegerile, dar dupa 1 decembrie ii steptam. Din peste 2.000 de familii care se incadreaza in prevederi, in jur de 1.500 au primit ajutor", ne-a declarat Gheoreghe Novac. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.