Ultima oră

Politia zice ca nu are week-end

Dan Chiriac
17 nov 2007 772 vizualizări
In acest sfirsit de saptamina, efective sporite de la Serviciul Politiei Rutiere vor impinzi soseaua E 85, de la Slobozia Bradului pina la Adjud, in cadrul unei actiuni care se anunta a fi de amploare.

Politistii de la rutier vor sta pe strazi zi si noapte

Pe teritoriul judetului nostru vor fi urmariti in special soferii care circula cu viteza peste limita legala si cei care consuma alcool inainte de a se urca la volan. "Prin efectuarea acestor actiuni, unde vor fi angrenate forte sporite, se urmareste disciplinizarea participantilor la trafic, determinarea celor care se deplaseaza cu viteza sa reduca pina la limita legala, dar si creearea unui grad sporit de siguranta celor care participa la trafic. In viitor vom intensifica actiunile de politie rutiera la nivelul comunelor unde avem probleme", a spus subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere. Vrinceni trebuie sa aiba grija daca nu vor sa ramina fara carute. Duminica, politistii vor actiona pentru disciplinizarea celor care incalca normele privind circulatia atelajelor pe drumurile nationale si europene. "Pentru prevenirea accidentelor de circulatie in care este implicata aceasta categorie de participanti la trafic, actionam pe DN 2/E 85 si ii vom sanctiona pe cei care circula in continuare pe acest drum desi au si un drum paralel", a mai spus subcomisarul Daniel Fatu. Pe linga confiscarea atelajelor, conducatorii acestora sint amendati cu suma de 351 lei, sanctiunea reducindu-se la jumatate daca este achitata in 48 de ore. Totodata, la acest sfirsit de saptamina, actiunile politistilor rutieri ii vor viza si pe biciclisti, o alta categorie de participanti la trafic care au creeat probleme in ultima vreme. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.