Ultima oră

Surprins de jandarmi la Schit cu stejari nemarcati

Iulia Crețu
16 nov 2007 674 vizualizări
Ziua de marti, 13 noiembrie, a adus mai mult de trei ceasuri cu ghinion unui localnic din comuna Cotesti. Radu Drucan, in virsta de 26 de ani, si-a inceput ziua cit se poate de prost, acesta fiind surprins, in jurul orei 9.30, la furat de material lemnos.

Jandarmii din cadrul Detasamentului Mobil Focsani, in timpul executarii misiunii de prevenire si combatere a furturilor de copaci, l-a surprins pe ghinionistul infrigurat in punctul "Schit", in timp ce se pregatea sa incarce intr-o caruta trei stejari abia doboriti. "Radu Drucan s-a deplasat in padurea din zona mentionata, aflata in administrarea Ocolului Silvic Gugesti, unde a taiat trei arbori, nemarcati de catre organele silvice, de esenta stejar", a declarat lt. Sorin Hunea, purtator de cuvint in cadrul Jandarmeriei. Pentru cel in cauza jandarmii au intocmit actele premergatoare pentru savirsirea infractiunii de taiere fara drept de arbori, dosarul urmind a fi inaintat Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani, pentru continuarea cercetarilor. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.