Ultima oră

Fosta Miss Bikini, acuzata de marturie mincinoasa

Cristi Irimia
13 nov 2007 7344 vizualizări
Fotomodelul Alina Andreea Cojocaru este suspectata ca l-ar fi ajutat pe fugarul Marius Avram, facind declaratii considerate false de catre procurori la ultimul termen al procesului u inculpatul Marius Avram, acuzat de trafic si consum de droguri, este fugit din tara la ora actuala si se presupune ca s-ar ascunde in Italia u procurorii Directiei de Investigatii a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism Galati s-au sesizat din oficiu in acest caz

Procurorii din cadrul Directiei de Investigatii a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Vrancea - s-au sesizat din oficiu cu privire la declaratiile date de focsaneanca Alina Andreea Cojocaru, in calitate de martor in "Dosarul drogurilor". Potrivit surselor noastre, fosta laureata a concursului de frumusete Miss Bikini in 2003 este acuzata de marturie mincinoasa, infractiune pe care ar fi savirsit-o cind a facut o serie de declaratii neconforme cu adevarul, la ultimul termen al dosarului in care sint judecati mai multi focsaneni, printre care si cel pe care presa l-a prezentat ca fiind iubitul ei. Cel putin asa sustin procurorii care au inaintat dosarul Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani, pentru cercetarea fiicei comisarului-sef Neculai Cojocaru, seful Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Populatiei Vrancea. Oamenii legii spun ca la termenul din 5 noiembrie, Alina Andreea Cojocaru ar fi facut afirmatii ce nu corespund celor declarate in cursul urmaririi penale. Totul, raportat la activitatea infractionala a inculpatului Marius Iulian Avram, fugit din tara la ora actuala.


Nu l-a tradat pe Marius Avram


Marius Avram este judecat in lipsa pentru savirsirea infractiunii de trafic si consum de droguri, alaturi de matusa sa, Lenuta Soare. Aceasta din urma a fost arestata preventiv in urma cu citeva luni, insa apoi magistratii Curtii de Apel Galati au dispus liberarea sa provizorie si, implicit, judecarea in stare de libertate. Pentru termenul din 5 noiembrie, instanta a dispus aducerea cu mandat a Alinei Cojocaru. Audiata la data respectiva, Cojocaru a oferit declaratii care n-au facut lumina in acest dosar, nici una din frazele sale neavind darul de a-i face un deserviciu inculpatului Marius Avram. Acest lucru i-a revoltat pe procurori, care la urmarirea penala au "scos" se pare alte declaratii de la Alina Cojocaru. De altfel, pe baza declaratiilor initiale, procurorii au putut sa-si completeze actele de urmarire penala si sa-l trimita in judecata pe Marius Avram. Acesta a fost (sau poate mai este...) prietenul Andreei Cojocaru, astfel ca procurorii banuiesc o intelegere tacita intre cei doi. De altfel, tinara a fost cea care l-a vazut pentru ultima data in Rimnicu Sarat pe Marius Avram, dupa care acesta a fugit temindu-se sa nu fie arestat. La proces, fosta Miss Bikini a spus ca n-a consumat droguri niciodata si ca nu stie ca Avram sa fi facut trafic de stupefiante. Urmeaza ca procurorii focsaneni de la Parchet sa decida daca o vor trimite in judecata pe Andreea Cojocaru, in urma sesizarii colegilor de la DIICOT. Fotomodelul care a devenit Miss Bikini in 2003 a pozat intr-un calendar sexy, in acelasi an, dar si cu alte ocazii, in reviste glossy si nu numai. Mass-media vrinceama a relatat in urma cu trei ani ca Andreea Cojocaru s-a plins la un moment dat de faptul ca este terorizata de un fost prieten, Florin E., pe care l-a si reclamat la Politie. Fosta absolventa a Grupului Scolar de Electrotehnica Focsani, Alina Andreea are acum 21 de ani. Tinara nu a putut fi contactata pina la inchiderea editiei pentru a-si spune punctul de vedere, fiind se pare plecata din oras. Vom reveni cu amanunte. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 10 ore, 19 minute, 29 secunde
Nu-i de mirare ca fata minte din moment ce tac-su isi ajuta neamurile hoate sa scape de huliganism
, acum 739371 zile, 10 ore, 19 minute, 29 secunde
Este un leit motiv. De vrancea nu auzi decat de rele, o miss care in loc sa se ocupe de activitati filantropice, face orice altceva..La Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea, auzi numai de amante, citeste integral
, acum 739371 zile, 10 ore, 19 minute, 29 secunde
VIOREL Bostiog, necula gabriel,boubatran daniel,romica, wax si majoritatea ce frecventeaza dance-ul se drogheaza.drogurile le procura din sud de la unii: lali,lushu, gabi blondu dc mai e in libertate.
, acum 739371 zile, 10 ore, 19 minute, 29 secunde
nu e adevartat
, acum 739371 zile, 10 ore, 19 minute, 29 secunde
nu este adevarat
, acum 739371 zile, 10 ore, 19 minute, 29 secunde
unde e politia in treburile astea?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.