Ultima oră

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
9 nov 2007 592 vizualizări
In acest week-end, pustilor focsaneni li s-a pregatit o surpriza. In fosta sala de cinematograf "Balada", apartinind Ansamblului "Tara Vrancei", sint asteptati copiii cu parintii de mina la filmul pentru cei mici "Evan Atotputernicul".

Film pentru cei mici la cinema

Pelicula va rula de azi pina duminica, de la orele 15.00, 17.00 si 19.00, pretul unui bilet fiind de 5 lei. Grupurile organizate de copiii beneficiaza de o reducere de 50%, actiune care face parte dintr-un parteneriat incheiat intre Ansamblul "Tara Vrancei" si o serie de scoli din Focsani. Un astfel de proiect s-a incheiat de curind cu Scoala nr.1 din Sud. Programul, intitulat "Artele audiovizuale si cultura traditionala, modalitati de informare si educatie", incearca, printre altele, sa promoveze arta cinematografica in rindul tinerei generatii. O alta componenta a proiectului vizeaza lectii de initiere teoretica si practica privind cultura traditionala, predate de o parte din membrii Ansamblului si de personal de specialitate. In plus, cind scoala partenera trebuie sa deruleze o actiune, sala Ansamblului ii sta la dispozitie gratuit. (Mihaela BESLEAGA)


Tudor Gheorghe, in recital la Focsani


Cunoscutul interpret Tudor Gheorghe va ajunge luni, 12 noiembrie, la Focsani, cu spectacolul "Parfumele nebunelor dorinti, vechi refrene pe nedrept uitate". Spectacolul in premiera nationala va fi gazduit de Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia", de la ora 19.00. Orchestratorul si dirijorul concertului este Marius Hristescu. Biletele se mai gasesc la Casa de bilete a Ateneului, dupa programul: vineri intre orele 9.00-14.00 si simbata si duminica intre orele 11.00-14.00. Pretul biletului variaza intre 40 si 50 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.