Ultima oră

Taximetristii, luati din nou la rost de sticleti

Dan Chiriac
6 nov 2007 784 vizualizări
Nu mai putin de 57 de taximetristi au fost amendati la sfirsitul saptaminii trecute dupa ce au comis diferite abateri pe soselele din Vrancea.

Un batrin a fost accidentat usor la Golesti

"Majoritatea sanctiunilor au venit pentru intoarcere pe banda continua sau opriri neregulamentare. A existat insa si un taximetrist, din judetul Bacau, care a ramas fara permis pentru ca a depasit viteza cu peste 50 de km/h", a precizat inspectorul principal Marius Milea, de la Politia Rutiera. Sapte conducatori auto au fost prinsi la volan sub influenta alcooolului. Dintre acestia, trei s-au ales cu dosare penale, avind o imbibatie alcoolica peste 0,80 grame la mie. Totodata, la sfirsitul saptaminii trecute 211 de soferi au fost inregistrati de aparatele radar depasind viteza regulamentara. Unii dintre ei au scapat doar cu o sanctiune financiara, dar cei care au depasit cu peste 50 km/h au ramas si fara permis. Si unii si altii au fost taxati si cu puncte de penalizare. In total, in week-end-ul trecut, politistii rutieri au aplicat 802 de sanctiuni, cu sase mai putin decit in week-end-ul precedent. Valoarea totala a amenzilor se ridica la 36.121 RON. Au fost retinute 20 permise si 13 certificate de inmatriculare. Si pentru ca sfirsitul saptaminii sa nu ramina fara evenimente rutiere, duminica seara, la Golesti, un pieton a fost accidentat usor. Politistii spun ca Marian Manea, 57 ani, din Bucuresti, in timp ce conducea un Ford pe raza comunei Golesti, l-a accidentat pe Gheorghe Calciu, 68 ani, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, dar nu are probleme grave de sanatate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.