Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
5 nov 2007 670 vizualizări
Consilierul local PSD Ion Vlase a reclamat in plen faptul ca anumiti cetateni din Focsani aleg sa isi vinda bunurile direct din fata blocului si nu la tirgurile de profil

Tirg de masini in parcare


Astfel, Vlase a declarat ca in parcarea de la Coroana de Aur din cartierul SUD erau mai multe masini parcate pe care erau lipite afise cu "de vinzare". Consilierul local le-a recomandat cetatenilor care fac tirg de masini in fata blocului sa se mute miercurea si duminica la Obor. "Erau cinci masini de vinzare in parcarea de la Coroana de Aur. Acolo nu e tirg, se tine la Obor", a declarat Ion Vlase. (I. C.)


Mai multi bani pentru cancer


Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) a suplimentat fondurile pentru bolnavii de cancer care se trateaza la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon". Unitatea a solicitat suma de 400.000 de lei pentru tratamentul acestor pacienti. "Tratamentul cu citostatice a fost aprobat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si consta in medicamentele Herceptin si Avastin", a precizat seful CAS, Mihail Copaci. Tratamentul reprezinta o completare a tratamentelor din trimestrul IV pentru 2007. (Ana-Maria CANTIA)


Piata industriala la Panciu


Lucrarile la Piata de produse industriale de la Panciu sint aproape de final. "Este unul din cele 20 de proiecte ale noastre pe care il vom vedea incheiate in curind. Valoarea lucrarilor a fost de aproximativ 10.000 de euro, dar a meritat, pentru ca noi nu aveam asa ceva in oras. O vom compartimenta si spatiile le vom inchiria. Avem pina acum peste 300 de solicitari din partea agentilor economici, nu numai din Panciu, care vor sa vina si sa-si vinda produsele industriale la noi", ne-a declarat primarul Ion Petre.

Piata industriala este situata vis-a-vis de Piata Agroalimentara a orasului, inaugurata in urma cu aproape doi ani. (D. G.)


Intilnire cu mai marii din sanatate


Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, are in program o intilnire cu presedintii Caselor de Asigurari de Sanatate (CAS) la Constanta, in data de 8 noiembrie. Principalele subiectele de pe ordinea de zi sint legate de Programul national de evaluare a starii de sanatate a populatiei, pachetul minimal de servicii medicale de baza, salarizarea pe criterii de performanta, modificarea legii vinzarii cabinetelor medicale, programele nationale de sanatate, campaniile de vaccinare a populatiei. Sint asteptati sa participe

presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, Raed Arafat, subsecretar de stat, dar si secretari generali si directori din Ministerul Sanatatii. (C. P.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.