Ultima oră

Prejudiciu de 900 mii lei, in urma contrabandei cu tigari

Camelia Stănilă
5 nov 2007 751 vizualizări
Comisarii Garzii Financiare au stabilit la 900 mii lei (9 miliarde de lei vechi) prejudiciul in urma descoperirii depozitului de tigari "Plugarul", aduse ilegal din Republica Moldova.

De asemenea, Fiodor Ceban, soferul ce a transportat incarcatura confiscata vineri noapte de Garda Financiara, a fost prins pe teritoriul judetului Vrancea. Cum avea interdictie la frontiera, acesta se ascundea prin imprejurimi. Fiodor Ceban a disparut vineri seara, la aparitia comisarilor, abandonind TIR-ul si marfa, dar si propriile documente, ceea ce le-a permis comisarilor sa-l identifice. Reamintim ca vineri seara, Garda Financiara Vrancea a facut o captura de 763 de baxuri de tigari "Plugarul" si aproape 2 tone de tutun vrac, intr-un depozit din Mindresti, unde se si ambala marfa. Tigarile si tutunul nu aveau documente de provenienta si erau transportate in cantitati de ceapa si floarea soarelui. "Continuam cercetarile, pentru a gasi intreaga filiera", a precizat comisarul sef al Garzii Financiare Vrancea, Adrian Buzdrug. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.