Ultima oră

Consilierul Stan reclama pisaciosii de la Festival

Iulia Crețu
1 nov 2007 669 vizualizări
Festivalul vinului nu a trecut neobservat de ochii critici ai consilierilor u acestia au mentionat tonele de gunoaie, florile distruse, peretii "marcati" de preapline si campania electorala a cuiva

Proiectul Festivalului International al Viei si Vinului "Bachus" 2007 a stirnit vii polemici intre politicienii locali, insa nici dupa stingerea ultimei scintei a artificiilor parerile contra nu s-au linistit. La intilnirea de lucru din aceasta saptamina a celor 23 de alesi municipali focsaneni au existat destule voci care au blamat manifestarea podgorenilor retransformata in acest an in campanie electorala pro baronul Marian Oprisan. Democrata Mirela Bizna a aratat cu degetul la tonele de gunoi strinse dupa petrecareti, dar si la distrugerea parcului si a spatiilor verzi amenajate inainte cu panselute si alte flori de sezon de angajatii de la Spatii Verzi. "S-au adunat tone de gunoi, s-a distrus tot parcul, iar aceasta activitate s-a transformat in manifestare PSD. Cunoastem cu totii talentul de show al lui Oprisan", a rabufnit liderul PD din CL Focsani. Mai mult insa, dincolo de resturile de dupa petrecere, au ramas marturie a distractiei bahice peretii cladirilor din zona si copacii din Gradina Publica. Ateneul Popular a fost poate printre cele mai incercate cladiri de catre "tintasii pisaciosi" care nu au avut unde sa descarce vezica neincapatoare pentru valurile de must, vin si alte licori bahice. "Cum arata Ateneul..., multumesc lui Dumnezeu ca am scapat", a declarat si liberalul Gheorghe Stan. Iar nemultumirile alesilor s-au revarsat si asupra programului artistic de la corturile unde si-au vindut mititeii si pastrama comerciantii lui Bachus. Daca in Piata Unirii mai razbateau ritmurile artistilor de pe scena, in Gradina Publica urlau manelele. Iar pentru unii, trilurile lui Adrian Minune provoaca indigestie. "Nu puteai sa stai sa consumi un mic fara sa asculti asemenea folclor", a concluzionat si democratul Gheorghe Gadjinschi. Din pura intilmplare, in calendar urmeaza sarbatorile de iarna, alt motiv de promovare a sufletului plin de caritate al politicienilor. "Sper ca manifestarile de Sarbatori sa nu fie transformate in evenimente sau pomeni electorale", a specificat vocea liberalilor din Consiliul Local, Vasile Dobre. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.