Ultima oră

Tilhar cu cagula prins de politisti

Dan Chiriac
31 oct 2007 626 vizualizări
Acesta a tilharit o batrina din Vulturu u oamenii legii au intocmit dosare penale si la patru tineri acuzati de furt de acumulatori auto

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au reusit ieri sa identifice autorii unor fapte grave comise in judet in ultimele zile. Luni dupa-amiaza, politistii au fost sesizati ca vineri seara, Tudorita Nastase, 83 ani, din Vulturu, a fost victima unei tilharii. Din primele verificari efectuate a rezultat ca, in jurul orei 18,00, in casa batrinei a patruns o persoana ce avea fata acoperita cu un cearsaf luat chiar din casa victimei care, prin violenta, a sustras suma de 49 lei. Politistii au reusit la numai citeva ore sa stabileasca ca principalul suspect este Alin F., 20 ani, din Focsani. Cercetarile continua cu suspectul in stare de libertate, pentru administrarea probatoriului in cauza, in conditiile in care acesta nu-si recunoaste fapta comisa. Politistii au reusit, de asemenea, sa opreasca in trafic autoturismul Dacia Logan, proprietatea lui Marius Balan, 27 ani, din comuna Nereju, la volanul caruia se afla Catalin Petrescu, 22 ani, din aceeasi localitate. Cei doi sint suspectati de politisti ca in perioada 19-24 octombrie au comis sapte furturi de acumulatori de masini RABA, pe raza localitatilor Vidra, Nereju si Valea Sarii. De asemenea, din ancheta a rezultat ca acestia au actionat impreuna cu alti doi tineri din Nereju, Constantin Chirica, 23 ani, si Constantin Borcau, 25 ani. Prejudiciul se ridica la circa 11.000 lei si a fost recuperat in proportie de 80 %. Cei patru s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.