Ultima oră

Turul Vrancei

Mihai Boicu
30 oct 2007 604 vizualizări
Un nou ansamblu comercial va lua fiinta pe strada Anghel Saligny din Focsani, aceasta numai dupa ce alesi locali isi vor spune cuvintul

Ansamblu comercial pe Anghel Saligny

In sedinta de astazi consilierii municipali au de analizat aprobarea unui proiect de hotarire ce vizeaza aprobarea unui Plan Urbanistic de Detaliu in zona mai sus menionata cu acces din Bd. Bucuresti nr. 4 si str. Anghel Saligny. Potrivit proiectului intocmit de MG Building Design SRL Timisoara, complexul comercial va cuprinde o suprafata de peste trei hectare si este prevazut cu alei pietonale, cai de acces, parcari, spatii verzi etc. Beneficiarul lucrarii este firma Novum Alpha SRL Selimbar-Sibiu. (D. G.)


A doua etapa a vaccinarii


Astazi incepe cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare, care se va desfasura in intervalul 29 octombrie-2 noiembrie. Astfel, Autoritatea de Sanatate Publica (ASP) asteapta astazi 16.400 de

monodoze si multidoze de la Institulul Cantacuzino. Cei care se pot vaccina in aceasta transa sint copiii si adultii cu afectiuni cronice pulmonare si cardiovasculare, precum si batrinii. "Urmeaza sa primim 16.400 de doze de vaccin antigripal", ne-a asigurat dr. Marina Maiorov, director executiv adjunct la ASP Vrancea. Persoanele cu afectiuni cronice pulmonare si cardiovasculare, copii dispensarizati in ultimul an pentru boli cronice, renale, hemoglobopatii pot face vaccinul si la sediul ASP Vrancea, in intervalul orar 9.00-13.00. Potrivit acesteia, si persoanele care au avut de suferit de pe urma inundatiilor vor putea face vaccinul gratuit, ASP distribuind mai multe doze in Odobesti si in comuna Vidra. "Am trimis numai la Vidra 1.500 doze, o sa mai trimitem si la Odobesti, unde l-am rugat pe primar sa ne spuna cite persoane sint afecate", a adaugat dr. Marina Maiorov. (C. P.)


Teatru la Focsani cu Florin Piersic


Celebrul Florin Piersic va face un tandem relativ inedit la Focsani cu Emilia Popescu, intr-o piesa de teatru care se anunta a fi extrem de interesanta. Pe 20 noiembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, cei doi valorosi actori vor juca in "Straini in noapte". Spectacolul imaginat de autorul Eric Assous are deja referinte excelente in Bucuresti, unde a avut premiera la finele lunii septembrie. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.