Ultima oră

E traseista si de aia m-am dat la ea!

Dan Chiriac
30 oct 2007 1174 vizualizări
Un barbat din comuna Paunesti a fost arestat dupa ce a incercat sa violeze o fetita de 10 ani, sora unuia dintre tovarasi sai de pahar.

Este replica incredibila data de un barbat care a incercat sa violeze o fetita de 10 ani

Pe data de 16 mai 2007, Neculai Cobzaru, 43 ani, a mers impreuna cu alti prieteni la casa unui consatean pentru o petrecere ad hoc. Aici s-a incins o "bauta" fara limite, la final gazda invitindu-i pe toti sa plece acasa. Numai ca aburii alcoolului nu l-au lasat pe Cobzaru sa plece si a scos un cutit cu care a inceput sa ameninte pe toata lumea din incapere. De furia sa au scapat tovarasii de pahar, dar nu si cele trei surori mai mici ale gazdei. Beat fiind, spun oamenii legii, Neculai Cobzaru a pus ochii pe cea mai mare dintre ele, o fetita de 10 ani, pe care a incercat sa o violeze pe loc. Dind dovada de un curaj deosebit si de o putere de lupta neasteptata pentru un copil, fata a reusit sa se lupte cu agresorul inarmat si sa fuga inainte ca acesta sa-si puna in practica planurile bestiale. Dupa comiterea faptei, barbatul a fost arestat. Adus in fata procurorului, acesta a avut o replica incredibila la adresa unei fetite de 10 ani: "Este o traseista si de aia m-am dat la ea!". Pentru faptele sale, respectiv violare de domiciliu si viol, Neculai Cobzaru a fost trimis in judecata, ieri, de catre procurorii vrinceni. De altfel, in sedinta de bilant a Parchetului de pe linga Tribunalul Vrancea, prim-procurorul Ion Lefter s-a declarat ingrijorat de situatia faptelor de viol de la inceputul acestui an. "Din pacate, marea majoritate a victimelor infractiunilor de viol sint minore, sub 15 ani. Astfel, de la inceputul acestui an am avut cinci cazuri de viol, dintre care patru victime cu aceasta virsta", a precizat Ion Lefter. Tot anul acesta, la Tifesti, o fetita a fost deflorata cu degetul de un barbat inconstient. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.