Ultima oră

Un credincios cu capu-n nori

Doina Ganea
29 oct 2007 639 vizualizări
Un credincios care a fost ieri la slujba de duminica la biserica din Bd. Unirii, Capela Militara, si-a uitat o borseta cu acte, cheile masinii, cheile de la apartament, portofel, acte de identitate etc.

Preotul paroh Costica Popa a anuntat la Politie gasirea borsetei, dar a facut un apel si catre Ziarul de Vrancea pentru ca "distratul" sa stie ca documentele lui sint in siguranta. Cel care s-a grabit ieri sa paraseasca slujba de duminica uitindu-si borseta isi poate recupera obiectele pierdute de la lacasul de cult mentionat. (D. G.)


Se anunta Mos Craciun


In asteptarea sarbatorilor de iarna, Consiliul Local Focsani are in vedere pentru sedinta de miine aprobarea alocarii din bugetul local, pe anul 2007, a sumei de 390.000 RON pentru organizarea Sarbatorilor de iarna si a Oraselului copiilor. Banii vor fi folositi pentru imbracarea lui Mos Nicolae si umplerea sacului sau cu 3.600 de pachete pentru micuti in valoare de 43.200 RON, pentru 500 de cadouri pentru copii la deschiderea Oraselului copiilor, in valoare de 3.500 RON, pentru cadouri la colindatori de 2.800 RON si pentru covrigi si mere de 1.750 pentru uratori. Banii vor fi utilizati si pentru amenajarea oraselului de distractii si pavoazarea municipiului, de 300.000 RON, dar si pentru produsele alimentare necesare cantinei de ajutor social de 35.000 RON. Potrivit declaratiilor primarului Decebal Bacinschi, decorarea de sarbatori a orasului va incepe cit de curind, poate chiar de saptamina aceasta. Totodata, conform contractului semnat de Primarie cu firma brasoveana care instaleaza patinoarul, si in acest sezon rece pustii vor avea in Piata Unirii loc de dat cu patinele. (I. C.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.