Ultima oră

Audierile inculpatilor au fost aminate din pricina avocatilor

Cristi Irimia
27 oct 2007 1931 vizualizări
"Dosarul drogurilor I" s-a dovedit iarasi o nuca tare pentru instanta, cita vreme in dosar exista 12 inculpati si tot atitia avocati

Instanta a fost nevoita sa acorde un nou termen si sa dispuna aducerea cu mandat a celor absen. Practic, nu s-a putut trece la audierea inculpatilor si a martorilor deoarece doi dintre avocati au primit chiar ieri delegatii in dosar, din oficiu, fiindu-le imposibil sa-si apere clientii. In urma cu un termen, au lipsit trei avocati din cei 12, in vreme ce la infatisarea de ieri doi dintre aparatorii inculpatilor au cerut termen pentru a putea studia dosarul. "Am primit delegatie abia in aceasta dimineata, la ora 10.00, si n-am avut timp pentru a ma documenta. Solicit un termen pentru a putea vedea ce este in dosar, astfel incit sa-mi pot apara clientul cit mai bine", a spus avocatul Marcel Soare. Acelasi lucru a fost sustinut si de aparatorul Mihai Todica, astfel incit instanta a fost nevoita sa acorde un nou termen. La infatisarea de ieri s-au prezentat inculpatii Razvan Prichici si Iustin Manole, arestati in cauza, precum si Valentina Secara si Constantin Hritcu. Instanta a dispus ca inculpatii absenti Nicolae Robert Potlog, Alexandru Boros, Ionut Cernica, Ionel Vasilescu (plecat din tara), Daniel Munteanu, Florina Potlog, Iulian Cezar Lungu si Marius Valentin Gugonea sa fie adusi de politisti cu mandat, la urmatorul termen. Avocatii Mihai Mironica si Valentina Fulger au solicitat ridicarea masurii arestarii preventive fata de Prichici si Manole, sustinind ca nu mai subzista motivele pentru care au fost incarcerati. "Nu s-au gasit la perchezitie cantitati mari de droguri si sume mari de bani care sa denote faptul ca Manole ar face trafic de droguri. In plus, el a ajutat la finalizarea anchetei", a spus avocata Fulger. Instanta a decis, insa, sa nu dispuna eliberarea acestora. Judecatoarea Mariana Sandina Croitoru le-a spus celorlalti avocati din dosar, Ion Bratu, Mihai Popescu, Adelin Costache, Ana Tugui, Bogdan Luncanu si Cristian Dragovici sa se prezinte la termenul urmator pentru a se incepe audierea inculpatilor. Cei 12 vrinceni sint acuzati de infractiuni la Legea 143/2000, privind traficul, detinerea si consumul de droguri. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.