Ultima oră

Hotelul Unirea, lasat fara gaz metan de Distrigaz

Cristi Irimia
24 oct 2007 930 vizualizări
Prin ordonanta presedintiala, Tribunalul Vrancea a obligat societatea de furnizare sa reconecteze stabilimentul

Un eveniment unic in peisajul municipal s-a petrecut vinerea trecuta, cind o echipa a Distrigaz Sud a deconectat de la retea Hotelul Unirea. La actiunea celor de la Distrigaz nu a fost prezent nici un reprezentant al societatii comerciale Milcovul S. A., cea care administreaza stabilimentul. Practic, de vineri de la orele 12.00, cel mai mare hotel din Vrancea a functionat la nivel de avarie, desi avea camerele pline de turisti. Conducerea hotelului s-a miscat destul de repede si a introdus pe rolul Tribunalului Vrancea o actiune prin care a cerut ca, pe cale de ordonanta presedintiala, Distrigaz sa fie obligat sa reconecteze hotelul la reteaua de gaz metan. Cererea introdusa de SC Milcovul SA a fost judecata si admisa ieri de Florentina Timofte, presedintele sectiei comerciale si de contencios administrativ. Astfel, cei de la Distrigaz Sud, notificati si de SC Milcovul SA, sint obligati sa reconecteze hotelul. In afara de faptul ca Distrigaz a oprit furnizarea de gaze, "fara a intocmi vreun inscris", dupa cum au acuzat cei de la Hotelul Unirea, societatea de gaz metan a decis si ridicarea contorului de gaze in vederea expertizarii, fara sa dispuna inlocuirea celui vechi cu unul nou. De altfel, instanta a admis si instalarea unui nou contor, nu doar reluarea furnizarii de gaze, pentru ca, evident, doar prin montarea unuia nou se puteau oferi conditiile reluarii alimentarii cu gaze. Se pare ca in chestiunea hotelului Unirea, cei de la Distrigaz au avut niste suspiciuni in ceea ce priveste contorul pe care l-au ridicat, altfel nu ar fi procedat la expertizarea aparatului. SC Milcovul SA a precizat, in actiunea introdusa pe rolul instantei, ca i s-ar fi creat mari prejudicii din cauza actiunii Distrigaz. La ora actuala, nu se gasesc locuri libere le hotel, pentru ca s-au facut rezervari inca de acum citeva saptamini pentru invitatii la Festivalul Viei si al Vinului, precum si pentru participantii la Campionatele Nationale de Gimnastica. Aceste evenimente vor avea loc la finele acestei saptamini. Administratorul hotelului Unirea, Vasile Bogdan, nu a putut fi contactat aseara pentru a ne preciza daca Distrigaz a reconectat sau nu hotelul pina la inchiderea editiei noastre. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.