Ultima oră

Ziua portilor deschise la instante

Ziarul de Vrancea
24 oct 2007 831 vizualizări
Tribunalul Vrancea si Judecatoria Focsani vor organiza miine, Ziua usilor deschise. Vrincenii sint asteptati sa vina la sediul instantelor, din Cuza Voda nr. 8, pentru a putea afla mai multe informatii despre activitatea specifica institutiilor in cauza.

Tribunalul si Parchetul isi deschid usile pentru vizitatori

Se vor putea vizita compartimentele care au un rol important in desfasurarea in bune conditii a actului de justitie. Totodata, tot miine, in colaborare cu Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu" Vrancea, va fi organizata o mini-expozitie de carte veche din domeniul juridic. Pentru cei care vor vizita sediul instantelor vor fi puse la dispozitie mai multe pliante si materiale informative referitoare la activitatea de judecata, la programul de lucru al instantelor sau materiale despre cum pot deveni magistrati. Aceste actiuni, organizate cu ocazia Zilei Europene a Justitiei Civile, pot constitui o buna oportunitate pentru cei care doresc sa inteleaga cit mai bine cum functioneaza justitia si care este rolul magistratilor si personalului auxiliar. Cu ocazia Zilei Europene a Justitiei Civile, focsanenii curiosi vor avea ocazia sa viziteze si cladirea Parchetului Vrancea, sediu de care procurorii au dorit sa scape dar nu au reusit. Miine, la sediul Parchetului sint asteptate mai multe grupuri de elevi pentru a vedea cum lucreaza procurorii si grefierii vrinceni. (C. IRIMIA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.