Ultima oră

Focsanenii vad... 4x4

Camelia Stănilă
20 oct 2007 1026 vizualizări
Inca de la deschiderea Salonului Auto, focsanenii au admirat noutatile aduse in Piata Unirii u marcile Dodge si Jeep au ajuns pentru prima data la Focsani u ATV-urile i-au incintat, ca de obicei, pe tineri u o interesanta demonstratie de karate, coordonata de maestrul Daniel Fusaru, a fost oferita la standul Scorpion

Editia a treia a Autoshow 4x4 Focsani si-a deschis ieri portile pe platoul din Piata Unirii, unde au fost expuse 11 marci auto din cele mai renumite. Miile de cai putere care au poposit la Focsani nu au putut sa-i lase indiferenti pe trecatori, mai ales ca printre exponate s-au numarat Audi, Dodge, Jeep, Hyundai, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Renault, Volkswagen, dar si marci de ATV-uri care au facut cu ochiul indeosebi tinerilor, dar si adultilor. De altfel, adolescentii n-au exitat nici sa se pozele alaturi de bolizii 4x4. Desi majoritatea focsanenilor nu-si pot permite "bijuteriile" pe patru roti, multi le-au admirat si chiar s-au urcat la volan. Audi Q7, Nissan Qashqai sau Pathfinder, Mitsubishi Pajero sau Outlander, dar mai ales noutatile 4x4 de la Dodge si Jeep, aduse pentru prima data la Focsani i-au atras pe pasionatii de automobile. De altfel, dealerii si importatorii au promis si sesiuni de drive-test. Iar pentru a convinge ca au adus tot ce e mai nou si interesant la Focsani, organizatorii au pregatit pentru astazi, de la orele 13.00, si o caravana a exponatelor, care va traversa orasul. De data aceasta, vizitatorii standurilor nu au mai fost atrasi cu fete frumoase, ci prin muzica antrenanta, dar mai ales prin bolizii 4x4, lustruiti numai bine pentru a atrage privirile. Dupa-amiaza, atmosfera din Piata Unirii a fost animata printr-o inedita demonstratie de karate a echipei nationale a Romaniei, coordonata de Daniel Fusaru, maestru emerit al sportului romanesc. La standul firmei Scorpion, karatistii au dorit sa-si arate calitatile, dar si medaliile, mai ales ca recent au cistigat al 6-lea titlu de campion mondial, la competitia ce a avut loc in Republica Moldova. La cei 28 de ani ai sai, Daniel Fusaru se poate mindri cu o cariera de succes, iar demonstratia oferita alaturi de colegii sai a impresionat asistenta, prin tehnica si precizie. Printre cei care au admirat miscarile sportivilor s-a numarat si senatorul Angel Tilvar. Presedintele CJ, Marian Oprisan, care s-a aflat in vecinatatea standului Scoprion, a fost acaparat de discutiile cu fratele sau, astfel ca nu a urmarit demonstratia. "Karate nu fac cei puternici, ci cei mici, neputinciosi si timizi", a precizat Daniel Fusaru, in dorinta de atrage cit mai multi simpatizanti acestui sport. Maestrul, care a incheiat un parteneriat de imagine cu firma Scorpion, a precizat ca echipa nationala de karate a Romaniei se pregateste pentru Campionatul European, care va avea loc in Franta, unde se asteapta la un nou loc intii, ca si la editia precedenta. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.