Ultima oră

A cazut prin tavanul G'market

Cristina Palade
20 oct 2007 1496 vizualizări
In momentul accidentului, Cristian Pall se afla sub influenta bauturilor alcoolice u administratorul firmei la care lucra ca zilier i-a interzis intrarea in supermarket de patru zile

Un barbat de 30 de ani a cazut, de la etajul unu, din tavanul casetat al supermarket-ului deschis la inceputul acestei luni, G\'market, trezindu-se direct pe rafturile raionului cu produse chimicale. In urma impactului, Cristian Pall, din comuna Botesti, judetul Neamt, s-a lovit zdravan la cap si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean, unde a fost si internat. Accidentul s-a petrecut, ieri, in jurul prinzului, cind supermarketul era plin de oameni. "Eu ma duceam cu baietii la masa si am primit un telefon ca un angajat a cazut prin tavan. Ne-am intors imediat si l-am vazut in ambulanta. L-am intrebat ce cauta acolo si mi-a zis ca satana m-a trimis", ne-a spus Emil Hritcu, directorul firmei de constructii la care lucra barbatul. Potrivit acestuia, in momentul de fata cladirea nu mai necesita lucrari de inaltime, motiv pentru care nimeni nu a putut sa motiveze prezenta barbatului la etaj. "In momentul de fata mai sint lucrari de efectuat, dar nu de inaltime, iar la tavan, in nici un caz", ne-a mai spus Hritcu.


Problemele cu alcoolul i-au pus capac


Persoanele cu care lucrase pina in urma cu citeva zile nu stiau prea multe de viata colegului lor. Din spusele acestora, barbatul nu avea familie si venise prin Vrancea pentru a obtine un ban cinstit, doar ca avea probleme cu alcoolul. "N-are familie, n-are nimic. Mi l-a recomandat un amic de la Bucuresti, iar cind a venit a zis ca nu avea buletinul la el, motiv pentru care nu i-am facut nici carte de munca. A lucrat la mine doar doua saptamini, dar, deoarece avea probleme cu alcoolul, in urma cu patru zile i-am spus sa nu mai vina. A fost si prins furind o sticla cu bautura", a spus Emil Hritcu, fostul patron al lui Cristi Pall. Spusele acestuia au fost intarite si de un agent de paza care l-a vazut nu o data pe Cristi beat. Iata ca bautura i-a pus capacul de data acesta, deoarece se pare ca barbatul a sustras o sticla de alcool, a trecut prin magazia femeilor de serviciu, vrind sa iasa in partea cealalta a supermarketului fara sa fie vazut. Numai ca nu a ales bine calea de acces, trecind pe un tavan casetat, care a cedat imediat sub greutatea acestuia. Astfel, barbatul a cazut in centrul comercial, peste raioanele cu marfuri. Imediat la locul incidentului a venit o ambulanta de grad 0, pentru a-i acorda primul ajutor. "Este in stare comatoasa", ne-a spus la fata locului doctorul Vitalie Betisor. Dupa acordarea primelor ingrijiri medicale, barbatul a fost trasportat de urgenta la sectia de Primiri Urgente a Spitalului Judetean "Sfintul Pantelimon". Pe fir vor intra si inspectorii de munca, cu toate ca evenimentul nu a fost declarat si la Inspectoratul Teritorial de Munca. Chiar daca circumstantele in care s-a petrecut incidentul nu indica un accident de munca, reprezentantii ITM vor cerceta modul in care Cristian Pall a lucrat la Focsani. "N-ai voie sa primesti pe cineva la lucru pina nu iti prezinta documentele si nu-i inchei contract de munca. Alte explicatii nu exista, din punctul nostru de vedere a lucrat la negru", a mentionat Victoria Diaconu, inspector sef al ITM Vrancea. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.