Ultima oră

Doar o barfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
20 oct 2007 1001 vizualizări
Generalul scolilor din judet, profesorul Iordache Bostan, a comis-o din nou. Aflat intr-o vizita la Centrul "Elena Doamna", inspectorul s-a apucat sa... inspecteze clasele in care copiii isi vedeau de carte si de studii.

Bostan, campionul gafelor

La un moment dat, aflat in laboratorul de informatica, Bostan i-a salutat cu voce tare pe elevi. "Buna ziua", a strigat generalul Bostan! Elevii in continuare si-au vazut de click- uri si save-uri, impasibili. "Sint preocupati", ar fi comentat inspectorul de scoli gestul micutilor de a nu raspunde. Abia dupa ce a iesit din clasa cineva l-a tras de mineca si i-ar fi explicat: "nu v-au raspuns domnule general pentru ca ei nu aud, sint surzi". Asa deci. Ditamai seful in invatamintul vrincean si habar nu ai ca la "Elena Doamna" sint copii cu deficiente de auz. Unde o fi predat matematica domnul Bostan? A, da, la Adjud! Cam departe de

Focsani. Si pentru viitoare vizite, aflati domnule inspector ca o parte din elevii de la scolile speciale pentru copiii institutionalizatide la Dumitresti sau Maicanesti s-ar putea sa nu va raspunda la salut sau sa nu inteleaga ce-i intrebati.


Serbanoiu, in lupta cu comertul de pe culoarele institutiilor


Seriful Viorel Serbanoiu isi ia in serios indatoririle de serviciu. Nu cu marii corupti si indivizi periculosi de prin judet, ale caror dosare le uita prin rafturi, ci cu simplii vinzatori de nimicuri aduse de pe la turci. Nu mai devreme de saptamina trecuta, suparat pe viata si pe faptul ca in Olanda echipa sa nu a trecut de grupe la fotbal, Serbanoiu a amendat-o cu 10 milioane de lei pe Coca, cea care imbie fetele in uniforma cu inele de aur de 18-24 de karate. Se pare insa ca domnul Serbanoiu a uitat cind mai cumpara una alta

de la doamna Coca. Sau acum, ca nu mai are cui lua inele si bratari, vrea sa scape de comerciantii ambulanti care fac miciafaceri prin institutia sa. Nu credem ca al judetului prim comisar sef, Viorel Serbanoiu, a auzit de terapia prin shopping. Noi i-o recomandam, mai scade stresul. Si inca ceva, de ce goneati asa tare joi noaptea spre Virtescoiu? Urmareati un hot?


Circotasul pupa mina la popa!


Circotasul rocker Cristi Hrubaru a demonstrat la Zilele Odobestiului ca inca mai are frica de Dumnezeu, chiar daca ride rautacios de gafele altora. Frica mare credem noi ca are Hrubi din moment ce a tinut sa pupe mina unui preot care a urcat pe scena pentru a primi o diploma de la Primarie. Ce l-o fi indemnat pe

circotas sa se aplece pios spre membrul sfintiei sale popa? Gindurile negre adunate in acesti ani de facut haz de necazul celor care apar la TV si mai fac prostioare? Sau faptul ca in sfirsit o vazuse pe Daniela Gyorfi purtind chiloti pe scena? (asta e o minune mare de altfel). Hrubi, credem ca ar trebui sa iti iei singur un interviu pentru emisiunea de miercuri. Despre cum un circotas are si credinta!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.