Ultima oră

Sofer cu dosar penal pentru ca nu a anuntat Politia

Dan Chiriac
19 oct 2007 703 vizualizări
O fetita a fost ranita intr-un accident de circulatie u soferul nu a anuntat politia, desi nu era vinovat u un alt eveniment rutier a dus la ranirea unui pieton la Obrejita

Un barbat din Focsani s-a ales cu dosar penal dupa ce a fugit de la locul unui accident. Culmea este ca soferul nu ar fi patit nimic daca ar fi anuntat politia imediat, intrucit nu era vinovat. Miercuri seara, pe strada Dobrogeanu Gherea, Cornelus B., in timp ce conducea un autoturism Dacia, a accidentat o minora de cinci ani care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Politia a fost sesizata abia ieri dimineata, de catre parintii copilului, despre accident, iar conducatorul auto a fost depistat citeva minute mai tirziu la domiciliul sau. "In timpul cercetarilor acesta a declarat ca nu a vazut fetita si ca de fapt aceasta s-a lovit cu corpul de portiera masinii. Ulterior, soferul a spus ca a mers in curtea locuintei fetitei, unde a discutat cu tatal acesteia. Conducatorul auto sustine ca parintele nu a dorit sa-si duca copilul la spital, dar oricum soferul avea obligatia sa anunte politia si nu familia victimei. Fetita are rani grave, suferind o fractura. Soferul se va alege cu dosar penal pentru vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului", ne-a spus subcomisarul Catalin Stegarescu, de la Biroul de Siguranta Rutiera in Mediul Urban. Un alt accident a avut loc miercuri seara. In jurul orelor 23.55, in localitatea Obrejita, Mihai Ungureanu, 31 ani, din Botosani, in timp ce se deplasa cu o autoutilitara Mercedes Sprinter, s-a angajat in depasirea unui autoturism Dacia care efectua virajul la stinga, pe care l-a acrosat, dupa care s-a rasturnat pe contrasens. Autoturismul l-a lovit astfel pe Ioan Cosmiuc, 39 ani, din comuna Virfu Campului, judetul Botosani, care stationa pe marginea partii carosabile. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a pietonului. Acesta a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.