Ultima oră

Salonul Auto, trei zile in Piata Unirii

Dan Chiriac
18 oct 2007 976 vizualizări
In perioada 19-21 octombrie in Piata Unirii din Focsani va avea loc 4x4 AutoShow Focsani 2007, salon auto dedicat turismelor cu tractiune integrala. 4x4 AutoShow a ajuns in acest an la editia a III-a, devenind deja un salon traditional in peisajul auto local.

La editia de anul trecut au participat urmatoarele marci auto: Audi, Volkswagen, Nissan, Kia, Opel, Chevrolet, Mitsubishi, Lada, Hammer, Gazelle si Tata si au fost expuse 32 de modele de autoturisme cu tractiune integrala. Scorpion, unicul distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Buzau, Galati si Braila va prezenta la aceasta editie un stand din care nu vor lispi Audi Q7, Audi A6 limuzina quattro, Audi A6 allroad quattro, Volkswagen Passat 4Motion, Volkswagen Touareg si Volkswagen Golf R3.

Vineri, la ora 16.00, Daniel Fusaru, maestru emerit al sportului romanesc, va vizita standul Scorpion din cadrul salonului pentru a celebra impreuna noul titlu de campion mondial de karate, pe echipe, obtinut recent in Republica Moldova. Simbata, 20 octombrie 2007, va avea loc o conferinta de presa care va anunta lansarea modelelor VW Passat Bluemotion si VW Polo Bluemotion, modele ce au un nivel foarte scazut de noxe. Conferinta de presa va avea loc la ora 11.30, in parcul Balcescu din Focsani. Scorpion oferia la toate modelele cu tractiune integrala o reducere de 3% din pretul cu toate taxele incluse, oferta valabila pina la 1 decembrie 2007. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.