Ultima oră

Doina Fodoreanu si-a intrat in piine

Doina Ganea
17 oct 2007 816 vizualizări
Consilierul liberal Doina Fodoreanu, ajuns sef regional al Inspectoratului in Constructii, are birou propriu la Focsani.

Noul inspector regional crede ca nu toti cetatenii respecta disciplina in constructii

Potrivit atributiilor de serviciu, inspectorul regional pe Regiunea de Sud- Est coordoneaza activitatea inspectoratelor din judetele Vrancea, Buzau, Braila, Galati, Tulcea si Constanta. Inginerul Doina Fodoreanu, fost inspector in cadrul Inspectoratul pentru Siguranta in Constructii Vrancea, a ajuns astfel sefa peste directorul Inspectoratului Teritorial in Constructii (ITC) Vrancea, Dragos Micu, in urma concursului cistigat la inceputul lunii septembrie. De la 1 octombrie, de cind a preluat postul in primire, seful regional Doina Fodoreanu are biroul in cadrul ITC, de unde coordoneaza activitatea tuturor inspectoratelor din regiune. "De cind am preluat postul am inregistrat de la Vrancea un numar de sapte reclamatii. Oamenii nemultumiti de calitatea lucrarilor executate de unele firme sau cei care au dubii cu privire la obtinerea unor autorizatii de constructii de catre vecinii lor vin si depun reclamatii sau fac cereri de informatii la biroul regional. Noi avem obligatia de a trimite la analiza cererea catre inspectoratul de resort din judetul petentului. Cred ca de la Vrancea am primit cele mai multe reclamatii pentru ca sint foarte multi oameni care nu respecta disciplina in constructii si nici autorizatiile", ne-a declarat Doina Fodoreanu. In afara de Vrancea, de la celelalte inspectorate judetene nu au sosit pina acum sesizari sau reclamatii. De la inceputul anului si pina acum, la ITC Vrancea au fost inregistrate aproximativ 60 de reclamatii privind neregulile in constructii. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.