Ultima oră

Sase accidente in doua zile

Dan Chiriac
15 oct 2007 794 vizualizări
La sfirsitul saptaminii trecute pe soselele din judet s-au produs sase accidente rutiere, soldate, din fericire, doar cu raniti. Vineri, intre Focsani si Ciorasti, Dumitru Stoica, 45 ani, din Rm. Sarat, in timp ce conducea o Dacia pe un carosabil acoperit cu criblura, a pierdut controlul volanului din cauza neatentiei si a intrat in derapaj, rupind balustrada podului de peste riul Rm. Sarat si cazind in gol in albia riului

Nimeni nu a murit insa in incidentele rutiere u un sofer a cazut cu masina in riul Rimnicu Sarat

In urma incidentului a rezultat ranirea usoara a lui Aurel Tudor, 51 ani, tot din Rm. Sarat, pasager in autoturism. Vineri seara, Mihaita Munteanu, 39 ani, din Odobesti, in timp ce conducea autoturismul Dacia din directia Odobesti-Focsani, l-a acrosat si accidentat grav pe Petrea Ghincea, 57 ani, din comuna Spulber, care a traversat drumul prin loc nepermis si fara sa se asigure. Tot vineri, la orele 19.30, in Marasesti, Dumitru Triboi, 51 ani, din Bucuresti, aflat la volanul unei Dacii, l-a accidentat usor pe Cristian Dochita, 34 ani, din Marasesti, care mergea pe partea dreapta a partii carosabile. In urma verificarilor, s-a constatat ca soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Simbata dimineata, in satul Botirlau, Laurentiu Gherlan, 37 ani, din Cernavoda, din cauza neatentiei a pierdut controlul volanului BMW-ului pe care-l conducea si s-a rasturnat. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto. Simbata dupa-amiaza, in localitatea Calimanesti, Marin Huzum, 51 ani, din judetul Mures, a intrat cu un Fiat Ducato intr-un stilp de beton dupa ce a pierdut controlului volanului. Soferul a fost ranit usor. Seara, in comuna Suraia, Raduta Coserea, 43 ani, din comuna Ciorasti, in timp ce conducea un ciclomotor, din cauza neatentiei si pe fondul consumului de alcool, a intrat pe contrasens si a lovit o bicicleta care era condusa regulamentar de Tudorel Nica, 34 ani, din localitate. Cei doi barbati implicati in accident au fost raniti usor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.