Ultima oră

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
13 oct 2007 637 vizualizări
Un inel pentru "Lady Fodo"

Vorbeste lumea buna prin tirg ca doamna consilier local liberal Doina Fodoreanu, zisa si "Lady Fodo", a fost ceruta recent in casatorie, intr-un mod foarte romantic. Cine este fericitul sau nefericitul? Surpriza! Chiar partenerul ei de viata de care a divortat in urma cu ceva timp din cauza fosnaitului din anumite dosare instrumentate de procurorii anticoruptie. Se pare ca pentru a-si pune la adapost averea, amenintata de un dosar DNA ce viza evaluarea unei lucrari SAPARD dintr-un oras moldovean, sotii Fodo au decis subit sa se desparta in acte, nu si in fapte. Pentru a inchide gura tirgului, va spunem ca cei doi se inteleg mai bine ca niciodata, iar dosarul cu pricina este doar o amintire urita, de pe vremea cind doamna Fodoreanu nu plecase de la PSD la PC, precum cocorii toamna. Sa fie liberalii de vina, doamna ex-viceprimar? Ce a mai ramas de facut este ca cea de-a treia "domnisoara" din Consiliul Local Focsani sa spuna «da».


Cleptomanul e printre noi!


In noua casoaie de la Casa de Asigurari de Sanatate se "fura ca in codru", de parca unitatea ar fi fost blestemata de "prosperul falimentar" Corneliu Prunache. Dupa ce directorul economic Maria Olaru a ramas fara 500 de lei si telefonul mobil, recent s-a mai furat o geanta. Si secretara presedintelui Mihai Copaci s-a plins ca i-a disparut ghiveciul cu floarea din birou. Se pare ca "faptasul" este din interior, dar inca sta sub acoperire, pentru a stringe tot ce se poate. Pina una alta, cei 59 de angajati nu au nici o asigurare asupra bunurilor lor, motiv pentru care isi inchid cu cheia birourile daca pleaca cu treburi prin cladirea cu doua etaje. Unii se intreaba pe la colturi cind ii va veni rindul la furat si liberalului Mihai Copaci.


Neata reface Alianta cu nevasta


Democratul Costica Neata se intelege cu "vecinii" liberalii mai mult decit lasa sa se inteleaga la partid. Paparatii nostri au aflat ca seful agriculturii vrincene se pregateste intens sa-si avanseze consoarta, care lucreaza in sistemul bancar, unde are un program extrem de incarcat, colega de birou cu directorul liberal Gabriel Barculescu, de la Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Se pare ca liberalul se va sacrifica si o va accepta pe doamna Neata ca director adjunct, pentru ca si el si-a facut sotia sefa pe la Inspectoratul Scolar si stie cum e sa te bata nevasta la cap ca vrea functie de la partid. De altfel, democratul Neata nu rateaza nici o ocazie de a face parada cu relatiile sus puse la Ministerul Agriculturii, chiar daca ministrul liberal Decebal Traian Remes si-a dat demisia pe motiv de caltabosi, palinca si euroi. La cum stau lucrurile s-ar putea sa se refaca Alianta D.A. in agricultura vrinceana, insa nu este exclus ca si Costica Neata sa fie filat pentru ceva budane de vin, ca am auzit ca tare-i mai plac.


Tara, tara vrem paparazzi!


Ai prins vreo oficialitate in ipostaze incriminante sau i-ai vazut facind lucruri total nepotrivite tolului oficial? Da-i la ziar, in pagina de mondenitati, care apare in fiecare simbata, sa-i vada toata lumea! De ce sa te amuzi numai tu? Rubrica "Doar o birfa sa-ti mai spun!" te asteapta!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.