Ultima oră

Statia de uscare a gazelor naturale, furata din interior

Iulia Crețu
9 oct 2007 743 vizualizări
Jandarmii au prins un barbat care fura gazolina de la propriul loc de munca u acesta a fost ajutat de un amic caruia ii dadea bidoanele cu combustibil pe sub gard

Avertisment pentru hoti! Cei care vor sa-si insuseasca ceea ce nu le apartine ar trebui sa se gindeasca mai mult inainte sa faca un plan de actiune. A avea un partener de nedreptati de incredere nu este de ajuns, nici chiar atunci cind ai pe mina obiectul furtului. Organele de ordine pindesc din umbra. Prinsi asupra faptului, in plin proces de sustragere de combustibil de la Statia de uscare a gazelor naturale de la Homocea au fost si doi barbati, unul din Vrancea si unul din Bacau, in acest sfirsit de saptamina. Planurile lor de a lua gazolina au fost zadarnicite de actiunea jandarmilor care i-au luat ca din oala. "în noaptea de duminica spre luni, in jurul orelor 03.00, un echipaj de jandarmi a surprins in flagrant pe numitii Dan Gaina, de 37 de ani, din Tatarasti Bacau si Emil Avram, de 41 de ani, din Lespezi, in timp ce sustrageau de la Statia de uscare a gazelor naturale Homocea o cantitate de combustibil tip gazolina. Ceea ce nu stiau cei doi era faptul ca jandarmii le cunosteau obiceiul, motiv pentru care in repetate rinduri au realizat un dispozitiv de supraveghere", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Jandarmi Judetean. Hotii, unul din interiorul statiei si altul din afara, au actionat la adapostul intunericului, incarcind prada in bidoane de plastic. "în jurul orelor 03.00, jandarmii au observat cum un autoturism Dacia 1310 tip break paraseste carosabilul indreptindu-se pe drumul lateral ce duce in spatele Statiei de uscare a gazelor naturale Homocea. Din autoturism a coborit o persoana de sex masculin care a descarcat mai multe recipinte din plastic. De cealalta parte a gardului era asteptat de o alta persoana, angajat al statiei respective, care a procedat la umplerera recipientelor respective, moment in care au intervenit jandarmii", a declarat lt. Sorin Hunea, purtator de cuvint in cadrul Jandarmeriei. Pina la interventia organelor de ordine, angajatul statiei, Dan Gaina, reusise sa umple si sa strecoare prin gard patru recipiente din plastic de cite 20 de litri, din cele 17 bidoane pregatite pentru furt. Asupra celor in cauza a fost luata masura intocmirii actelor premergatoare urmaririi penale pentru infractiunea de furt calificat. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.