Ultima oră

Si-a gasit odihna de veci dupa 70 de zile

Cristina Palade
5 oct 2007 539 vizualizări
Un cioban din Iasi isi va gasi linistea vesnica la 70 de zile de la deces, cu ajutorul unor oameni de bine u desi are familie, pina in prezent nu a venit nimeni la Serviciul Medico Legal Focsani sa revendice corpul lui Ilie Ciuca

La exact 70 de zile de la moartea sa, Ilie Ciuca va fi inmormintat astazi dupa toate datinele crestinesti datorita parintelui Ion Gherman, parohul capelei "Sfintul Pantelimon" de la Spitalul Judetean si a unor oameni de bine care au pus mina de la mina pentru linistirea sufletului celui decedat. Ilie Ciuca, 55 ani, din Iasi, cioban la stina unui localnic din comuna Racoasa, a fost gasit mort in noaptea de 20/21 iulie, dupa un conflict spontan generat de consumul de alcool cu un alt cioban. Desi barbatul are familie in Iasi, pina in prezent nu a venit nimeni la SML Focsani sa "revendice" corpul acestuia. Se pare ca familia este mult prea saraca pentru a-si permite sa vina pina la Focsani sa ridice corpul pentru a-l inmorminta. "Pina in prezent barbatul a fost tinut la Institutul Medico Legal. Astazi il aducem in biserica, ii facem cele cuviincioase sufletului si-l inmormintam la Cimitirul Sudic. Am avut sprijinul unor oameni de afaceri care ne-au ajutat cu sicriul, colacii, covrigii si parastasul, cu alimentele pentru pomana de tarina si de trei zile. De asemenea, am convenit cu credinciosii din parohie sa faca mincarea pentru pomana", ne-a declarat parintele Ion Gherman. Reamintim ca Petronel Ciobotaru, 26 ani, din comuna ieseana Deleni, l-a injunghiat fara mila pe colegul sau de la stina dupa care a aruncat cadavrul in albia piriului Verdea. Principalul suspect al crimei a fost internat in prima instanta la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean Focsani. Desi pe numele sau fusese emisa o citatie de arestare, barbatul a scapat de raspunderea penala deoarece s-a dovedit ca nu are discernamint. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.