Ultima oră

Intilnire pe tema catastrofelor

Iulia Crețu
5 oct 2007 488 vizualizări
Seful Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta, Nicolae Georgian, a participat la inceputul acestei luni la editia a IV-a pentru "The International Catastrophic Risks Forum", actiunea desfasurindu-se la Palatul Parlamentului.

Intilnirea a fost organizata de Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Banca Mondiala si Media XPRIMM. "Programul Forumului a fost compus din 5 sesiuni, astfel: Stadiul actual al Programului Roman de Asigurare impotriva Catastrofelor; Punctele cheie ale Programului Roman de Asigurare impotriva Catastrofelor; Aspecte operationale ale Programului Roman de Asigurare impotriva Catastrofelor; Managementul riscurilor catastrofale in Europa si Modificarile climatice si implicatiile pentru economia europeana", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Focsani remis redactiei noastre. Potrivit participantilor, programul desfasurat in cadrul "The International Catastrophic Risks Forum" a urmarit dezvoltarea liniilor directoare pentru managementul de risc, alocarea activelor pentru punerea in aplicare a schemei romanesti de asigurare la catastrofa si schimbarile majore in profilul de risc al regiunilor europene, prin incalzirea globala. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.