Ultima oră

Focsanenii declara razboi motociclistilor!

Dan Chiriac
5 oct 2007 995 vizualizări
Locuitorii principalelor bulevarde din oras nu pot dormi la sfirsit de saptamina din cauza celor care tureaza motoarele

Tot mai multi focsaneni se ping de comportamentul motociclistilor in traficul din municipiul Focsani. Acesti baieti minunati si motoarele lor puternice au intrat si in vizorul politistilor. Mai ales la sfirsitul saptaminii sint un adevarat cosmar pentru cei care locuiesc pe bulevardele Bucuresti, Unirii sau Independentei, locatari care se vaita ca nu pot pune geana pe geana din cauza celor care tureaza motoarele la maximum noaptea si tulbura linistea publica. "Stau pe Independentei si pot spune ca au devenit un adevarat cosmar acesti motociclisti. Ma trezesc la trei noaptea din cauza zgomotului produs de acestia, care tureaza motoarele la maximum. Au intrecut orice masura", ne-a spus locatarul unui bloc din zona sucursalei Electrica. De altfel, doar cine nu a iesit din casa sau nu a vrut sa-i vada nu i-a observat pe tinerii motociclisti care au "terorizat" practic locatarii din cele trei mari bulevarde din oras. Mersul intr-o roata, turarea la maximum a motoarelor si intrecerile pe arterele Focsaniului sint la ordinea noptii. Multi focsaneni s-au intrebat ce face Politia, pentru ca aceste curse par a se repeta la nesfirsit. "Am fost sesizati si noi despre aceste aspecte si urmeaza sa organizam actiuni in intervalul orar 21.00 - 1.00 pentru a-i depista pe cei care incalca regulile de circulatie, dar tulbura si linistea publica", ne-a spus inspectorul principal Marius Milea, purtatorul de cuvint al Politiei Rutiere. Nici presedintii celor doua asociatii in care sint constituiti motocilistii nu sint de acord cu comportamentul acestor indivizi. In urma cu citeva saptamini, Dan Ungureanu, seful clubului de motociclisti "Waderrers", spunea ca stie care sint nemultumirile cetatenilor. "Stiu ca nu toti motociclisti sint corecti. Sint si care creeaza probleme si care tureaza motoarele noaptea, pe bulevardele din oras. Din cauza acestora sufera si cei corecti. Incercam sa gindim un plan de masuri impreuna cu sefii de la Politia Rutiera, atit cea judeteana, cit si cea municipala, pentru a preveni astfel de evenimente", a fost de parere Dan Ungureanu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.