Ultima oră

Delegatie de politisti la inmormintarea lui Movileanu

Dan Chiriac
4 oct 2007 1730 vizualizări
Comisarul sef Dumitru Movileanu, fostul sef al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IJP Vrancea, va fi inmormintat astazi, dupa ce s-a spinzurat in mansarda unui bloc din Tirgu Mures, in cursul zilei de luni.

Fostul sef al Serviciului de Investigatii Criminale va fi inmormintat la Tg. Mures

Vestea sinuciderii fostului judiciarist a indoliat intreaga politie vrinceana, dar a marcat foarte tare si comunitatea focsaneana care l-a cunoscut pe ofiterul ce a muncit 24 de ani in IJP Vrancea. In aceasta dimineata, la Tirgu Mures, locul unde ofiterul se mutase dupa pensionare, va ajunge si o delegatie din partea IJP Vrancea. In fruntea acesteia se va afla comisarul sef Ionel Popescu, adjunctul sefului Politiei, care se afla in prezent la comanda, dupa ce inspectorul sef Viorel Serbanoiu a plecat in concediu de odihna. Printre cei care il vor conduce pe Dumitru Movileanu pe ultimul sau drum se vor afla si majoritatea fostilor colegi de la Serviciul de Investigatii Criminale, printre care si actualul sef al serviciului, comisarul sef Marian Cirjica. Comisarul sef in rezerva Dumitru Movileanu, fostul sef al Serviciului de Investigatii Criminale, si-a pus capat zilelor luni seara, la virsta de 56 de ani, in mansarda unui bloc din orasul Tirgu Mures, acolo unde se mutase cu familia de curind. Cunoscutul politist se retrasese din activitate anul trecut si de putin timp se mutase in judetul Mures, acolo unde fiica sa este medic. Comisarul sef Dumitru Movileanu locuia in cartierul SUD, acolo unde a avut un apartament pina acum citeva luni. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.